Toate produsele

GC1 - CARTOANE GRAFICE CU SPATE ALB

Cartoanele GC1 au spatele realizat din pulpa albita chimic sau cretata cu pigment alb. Drept urmare, calitatea data de stratul de creta, rigiditatea si volumul mare sunt remarcabile, insotite de rezultate perfecte ale tiparului. Punctele forte ale acestei game o face ideala pentru aplicatiile de ambalare de calitate superioara, precum si materiale POS.

  MetsaBoard Prime Bright (6 Produs)

  Metsaboard Logo

  MetsaBoard Prime Bright este un carton multistrat cretat pe ambele fete, cu spate alb (GC1) si dublu cretat pe fata, oferind o performanta excelenta a imprimarii. Interiorul din pasta mecanica permite o pliere excelenta, in timp ce stratul de creta de pe spate ofera o calitate de exceptie a tiparului offset in patru culori.

  MetsaBoard Prime (2 Produs)

  Metsaboard Logo

  MetsaBoard Prime este un carton multistrat cretat pe ambele fete, cu spate alb (GC1) si triplu cretat pe fata, oferind o performanta excelenta a imprimarii. Interiorul din pasta mecanica permite o pliere excelenta, in timp ce stratul de creta de pe spate ofera o calitate de exceptie a tiparului offset in patru culori.

  Upside Alfa (8 Produs)

  Logo Upside Alfa

  Upside alfa este un carton multistrat cretat pe ambele fete, cu spate alb (GC1), avand un volum ridicat si proprietati excelente de imprimare. Este proiectat pentru a face fata cerintelor ridicate ale industriei de ambalare pastrand in acelasi timp standardul pentru calitatea de imprimare.