c

Toate produsele

COLORATE

Intens, viu, pastel, modern sau clasic…gama este completa pentru a-ti oferi culoare! Vei gasi in gama noastra de hartii offset colorate, nuanta potrivita pentru aplicatia ta, dar si oferta de reciclate, intr-o gama extinsa de dimensiuni si gramaje, compatibile cu imprimantele laser si potrivite pentru realizarea plicurilor.

  Pop'Set (40 Produs)

  Descopera noile hartii Pop'Set create sa aduca mai multa culoare si mai multa viata oricarui material de comunicare. Intreaga gama contine acum 30% deseuri post consum si un spectru de culori cu adevarat senzational. Nimic nu va aduce mai multa viata proiectelor tale decat aceasta gama de hartii in culori vii, ce te va inspira.

  Image Coloraction (33 Produs)

  PVC Espumado - Soportes rígidos sintéticos

  Lumea noastra este vasta si colorata, spectaculoasa si diversa. Cu gama de hartii colorate ale Antalis, Coloraction, fiecare culoare reprezinta o destinatie diferita, fiecare compozitie este o noua zi. Nuante vivid sau pastel, monocrome sau complementare, toate combinatiile sunt posibile, dar intotdeauna insotite de acreditarea FSC®.

  Flora (14 Produs)

  Hartii si cartoane certificate FSC®, produse 30% din pulpa FSC® decernelizata si fara continut de lemn si 60% din pulpa FSC® fara continut de lemn si 10% din fibre de bumbac. Hartia prezinta usoare puncte caracteristice, cu exceptia modelului Gardenia Vellum.

   paperman