c

Toate produsele

DE LUX

Gama de hartii Prestige dispune de acreditari ce demonstreaza calitatea pentru a asigura materialelor de comunicare respectul si credibilitatea pe care o merita din partea clientilor. Cu o varietate a gradului de alb, a culorilor si finisarilor, exista cu siguranta o hartie care se potriveste materialului tau de comunicare, iar istoria gamei Conqueror pe piata iti asigura transmiterea mesajelor importante intr-un mod in care nici un alt brand nu o va face de 120 de ani.

Conqueror Connoisseur 100% COTTON (2 Produs)

Cel mai inalt standard in materie de comunicare corporativa, o hartie cu continut de fibre de bumbac in proportie de 100%, cu cel mai natural aspect de pe piata si cu o tinuta impecabila.

Conqueror Bamboo (3 Produs)

Daca sunteti in cautarea unei hartii premium care sa va recomande in materie de respectare a normelor de mediu si care sa fie realizata din resurse regenerabile, atunci Conqueror Bamboo este solutia.

Conqueror Iridescent (1 Produs)

Conqueror Iridescent este o hartie cu stil, inovativa, cu efect metalic elegant, pentru cei ce sunt in cautarea unui mod de comunicare modern, si mai putin clasic.

Conqueror CX22 (5 Produs)

Conqueror CX22 este gama de hartii cu aspectul cel mai neted din intreaga paleta Conqueror, rezultand astfel un tipar si un finisaj de foarte buna calitate. Este disponibil in format SRA3 pentru utilizarea pe masini digitale cu toner solid.

Conqueror CX22 100% Recycled (0 Produs)

Conqueror CX22 100% Recycled ofera un finisaj de inalta calitate, super neted, dar care raspunde si necesitatilor de ordin ecologic, fiind o hartie premium obtinuta exclusiv prin reciclarea altor hartii.

paperman