c

Toate produsele

MATERIALE DE LEGĂTORIE

Descopera oferta noastra de materiale pentru aplicatii de legatorie care va vor oferi o solutie foarte avantajoasa pentru coperti de carte, bibliorafturi etc

  Artelibris (14 Produs)

  Creat special pentru diverse lucrari de legatorie si caserare, suporta majoritatea tipurilor de imprimare. Are o rezistenta crescuta la frecare si elemente abrazive, proprietati excelente pentru a fi pliat, iar culoarea este rezistenta la decolorarea in lumina.

  Eskaboard (7 Produs)

  Eskaboard este un carton de legatorie realizat integral din materiale reciclate, cu o planeitate excelentă.

  Geltex (1 Produs)

  Creat special pentru diverse lucrari de legatorie si caserare, suporta majoritatea tipurilor de imprimare. Are o rezistenta crescuta la frecare si elemente abrazive, proprietati excelente pentru a fi pliat, iar culoarea este rezistenta la decolorarea rezultata in urma expunerii la lumina.

  Luxline (5 Produs)

  Luxline este un carton de legatorie realizat integral din materiale reciclabile, cu o planeitate excelenta, avand atat fata cat si verso de culoare gri. Este un carton care prezinta un raport ideal intre grosime si densitate, fiind rezistent la indoiri repetate. Luxline are o rigiditate si o planeitate remarcabile, o netezime buna, oferind garantia unui produs final stabil si estetic.

  PankaMax (2 Produs)

  Carton necretat de înaltă calitate, beneficiind de un super volum. O bază rigidă și ușoară, ideală pentru ambalare și lucrări grafice.

   paperman