▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Toate produsele

OFFICE

Antalis ofera o gama completa de produse de birou si reprografie. Descopera catalogul nostru de produse Office pentru a satisface toate cerintele zilnice: documente de baza sau premium, carti albe sau colorate, reciclate sau nu, plicuri, imprimare laser sau inkjet, etc.

Laser color & Specialități (50 Produs)

Papier copieur laser couleur - Copieur Laser Couleur & Spécialités

Gama noastra de hartii speciale office si pentru tipar laser color ofera o selectie variata pentru orice echipament laser sau inkjet, precum si hartii dedicate tiparului de fotografii. Aceste produse de calitate inalta ofera rezultate exceptionale la imprimare, atat pe imprimante cat si pe copiatoare.

Premium (5 Produs)

Papier de bureau premium

Hartii premium pentru aplicatii de birou, disponibile intr-o varietate de grade de alb, netezimi si volume, pentru prezentari tiparite si documente colorate. Intampina toate asteptarile in raport de calitate pe orice echipament de birou.

Sub-familii & Produse

Business (0 Produs)

Papier de bureau premium - Papiers de Bureau Multifonction

Hartia pe care o folosesti pentru a transmite un mesaj important spune despre tine la fel de mult precum cuvintele si fotografiile pe care le utilizezi. Din acest motiv, gama noastra de produse Business Office ofera o selectie variata de hartii de calitate pentru toate echipamentele de birou.

Sub-familii & Produse

Standard (6 Produs)

Papiers de bureau - Papiers de Bureau Standard

Hartii office pentru consumul zilnic, ideal pentru faxuri si imprimante office, sau pentru productii mai mari fara probleme de blocare cu rezultate ale tiparului foarte bune.

Sub-familii & Produse

Reciclate (2 Produs)

Hartii pentru imprimarea prezentarilor si documentelor colorate, dar cu continut reciclat, oferind solutii prietenoase cu mediul. Descopera selectia noastra de hartii reciclate standard, premium, colorate pentru utilizarea personala si profesionala.

Sub-familii & Produse
paperman