c

Toate produsele

STANDARD

Hartii cretate, fara continut de lemn, pentru lucrarile de zi cu zi. Realizata pentru performante excelente ale echipamentului si rezultate extraordinare ale tiparului, selectia noastra de hartii te va impresiona prin calitate, acreditarile de mediu si posibilitatea de a fi folosita la toate tehnicile de imprimare. Va oferim o paleta larga de hartii cretate in diverse dimensiuni, gramaje, nuante (alb si ivoire), embosate sau nu, cu finisaje lucioase, satinate sau mate, simplu sau dublu cretate.

  Nuante naturale (0 Produs)

  Hartii cretate pentru tiparul de fiecare zi, realizate pentru performante excelente si rezultate spectaculoase ale materialului imprimat. Descopera selectia de hartii cretate in nuante de Ivoire , pentru a adauga creativitate materialului tau.

  Sub-familii & Produse

  Lucioase (42 Produs)

  O gama completa de hartii si cartoane lucioase care datorita calitatii excelente si vitezei tiparului , adauga valoare materialului tiparit .

  Sub-familii & Produse

  Satinate & semi-mate (25 Produs)

  Hartii ce ies in evidenta prin opacitatea excelenta, in special cand sunt ajutate de un grad mare de volum si de suprafata uniforma.

  Sub-familii & Produse

  Mate (16 Produs)

  O gama completa de hartii si cartoane cretate mate pentru a adauga valoare materialului tiparit.

  Sub-familii & Produse
   paperman