Vineri, 02 iunie programul de Call Center este 9.00-16.00

Toate produsele

CLASICE

Hartia utilizata pentru mesaje importante ale afacerii tale spune la fel de multe lucruri despre tine precum cuvintele si mesajele transmise. Din acest motiv gama noastra de produse Business Stationery ofera o selectie inovativa si contemporana de finisari, culori si filigrane si sunt disponibile toate impreuna cu plicurile complementare.

  De lux (8 Produs)

  Gama de hartii Prestige dispune de acreditari ce demonstreaza calitatea pentru a asigura materialelor de comunicare respectul si credibilitatea pe care o merita din partea clientilor. Cu o varietate a gradului de alb, a culorilor si finisarilor, exista cu siguranta o hartie care se potriveste materialului tau de comunicare, iar istoria gamei Conqueror pe piata iti asigura transmiterea mesajelor importante intr-un mod in care nici un alt brand nu o va face de 120 de ani.

  Premium (3 Produs)

  Creative papers Premium

  Texturile si finisarile clasice, moderne si elegante se intalnesc in gama Premium Papers pentru a furniza o multitudine de optiuni in comunicarea de afaceri.

  Sub-familii & Produse

  Standard (29 Produs)

  Nimic nu este lasat la voia intamplarii in cazul acestei game de hartii. Totul este realizat conform celor mai inalte standarde de calitate, pentru a oferi cel mai bun aspect si finisaj produsului finit.

  Sub-familii & Produse
   paperman