Descoperiti catalogul nostru de produse

Toate produsele

FBB - CARTOANE CHROMO

Cartoanele tip GC1/GC2 contin un strat de celuloza mecanica aflat intre doua straturi de celuloza albita chimic. Stratul superior este, de obicei, de pigment alb cretat in 2-3 straturi iar stratul inferior este simplu cretat.

Acest tip de cartoane este compromisul perfect intre proprietatile mecanice remarcabile si calitatea excelenta a tiparului. Descopera gama noastra de produse ce acopera aceste aplicatii!

  GC1 - Cartoane grafice cu spate alb (14 Produs)

  Cartoanele GC1 au spatele realizat din celuloza albita chimic sau cretata cu pigment alb. Drept urmare, calitatea data de stratul de creta, rigiditatea si volumul mare sunt remarcabile, insotite de rezultate perfecte ale tiparului. Punctele forte ale acestei game o face ideala pentru aplicatiile de ambalare de calitate superioara, precum si materiale POS.

  Sub-familii & Produse

  GC2 - Cartoane grafice cu spate crem (6 Produs)

  Cu spatele in nuante de crem, calitatea principala a cartonului GC2 este rigiditatea ridicata. Dar ofera, de asemenea, o calitate buna a stratului acoperitor (cretat) si un volum remarcabil. Este destinat in special materialelor POS si promotionale, dar si ambalajelor de uz general, ce necesita rigiditate mare.

  Sub-familii & Produse
   paperman