Descoperiti catalogul nostru de produse

Toate produsele

LASER COLOR & SPECIALITĂȚI

Gama noastra de hartii speciale office si pentru tipar laser color ofera o selectie variata pentru orice echipament laser sau inkjet, precum si hartii dedicate tiparului de fotografii. Aceste produse de calitate inalta ofera rezultate exceptionale la imprimare, atat pe imprimante cat si pe copiatoare.

  Color Copy (27 Produs)

  Color Copy este o gama de hartii de inalta calitate, netede, de un alb intens, necretate, special realizate pentru a raspunde tuturor cerintelor de tipar laser digital, reproducerea unor culori stralucitoare si rezultate perfecte la imprimare.

  Role plotter (12 Produs)

  Hartie in rola pentru plotter, necretata, cu suprafata impecabil finisata pentru obtinerea unor lucrari tiparite de foarte buna calitate. Aceste role au un grad ridicat de alb .

  Color Copy Glossy (3 Produs)

  Color Copy Glossy este o gama de hartii de inalta calitate, netede, de un alb intens, cretate , special realizate pentru a raspunde tuturor cerintelor de tipar laser digital, reproducerea unor culori stralucitoare si rezultate perfecte la imprimare.

  Experia Digital lucios (3 Produs)

  Experia Digital Gloss este o hârtie cretata cu luciu ridicat, certificată FSC, care poate fi utilizată pe toate presele digitale. Utilizarea acestei hârtii permite reproducerea perfectă în culori a tuturor documentelor dvs. cu conținut imagistic ridicat.

  Experia Digital silk (4 Produs)

  Experia Digital Silk este o hârtie cretata, certificată FSC, care poate fi utilizată pe toate presele digitale. Utilizarea acestei hârtii permite reproducerea perfectă a documentelor bogate în text datorită ușurinței de citire, deoarece nu există reflexie de lumină cu finisajul său de mătase

   paperman