Stati cu ochii pe noi! Noul site www.antalis.ro! PAPERS - VISUAL COMMUNICATION - PACKAGING

Toate produsele

GT - CARTOANE TRIPLEX CU SPATE ALB SAU CREM

Cu spate albit sau kraft, cartonul GT este un produs prietenos cu mediul, oferind o solutie economica dar si performante de tiparire si mecanice bune. Raspunde tuturor cerintelor de ambalare.

  Belpak (5 Produs)

  Belpak este un carton cretat alcatuit din fibre reciclate, interior gri, spate alb (GT2), utilizat in industria ambalajelor cosmetice, pentru industria alimentara, chimica si textila.

  Umka Special (4 Produs)

  Umka Special este un carton cretat alcatuit din fibre reciclate, interior gri, spate alb (GT2), utilizat in industria ambalajelor cosmetice, pentru industria alimentara, chimica si textila.

  Grafopak Kraft (3 Produs)

  Grafopak Kraft este un carton duplex, tip GT4, fabricat din fibre reciclate, are o fata cretata, lucioasa, ce ofera o printabilitate excelenta. Reversul colii este kraft.

  Printline (2 Produs)

  Printline ofera solutii corecte de ambalare pentru cazurile in care cartonul ondulat nu poate indeplini cerintele specifice de calitate la imprimare, rigiditate ridicata si performanta in conditii de umezeala. Printline este un carton de legatorie , finisat cu hartie cretata de inalta calitate, hartie kraft sau poate fi acoperit cu PE( la cerere) si este special conceput pentru imprimarea offset.

   paperman