▶️

Toate produsele

Cartons sérigraphiques et graphiques

GRAFICE

Pentru toate aplicatiile grafice sau de ambalare, avem cartoanele ce corespund cerintelor. Gama noastra extinsa include toate tipurile de cartoane, de la SBS la GC1 si GC2, dar si cartoane WLC, liner si necretate. Arunca o privire la produsele din gama pentru o plaja mare de solutii!

  SBS - Cartoane albite cu sulfați (4 Produs)

  Cartoanele SBS sunt realizate exclusiv din pulpa albita chimic, cu sau fara pigment de cretare in 2 sau 3 straturi, pe una sau doua fete. Ofera rezultate de imprimare excelente, design structural si caracteristici de embosare, facandu-le ideale pentru produsele de lux si pentru orice cerinta a aplicatiilor grafice sau de ambalare.

  Sub-familii & Produse

  FBB - Cartoane chromo (30 Produs)

  Cartoanele tip GC1/GC2 contin un strat de celuloza mecanica aflat intre doua straturi de celuloza albita chimic. Stratul superior este, de obicei, de pigment alb cretat in 2-3 straturi iar stratul inferior este simplu cretat.
  Acest tip de cartoane este compromisul perfect intre proprietatile mecanice remarcabile si calitatea excelenta a tiparului. Descopera gama noastra de produse ce acopera aceste aplicatii!

  GT / GD - Cartoane triplex/duplex (29 Produs)

  Cartoanele WLC (denumite si GT sau GD) au stratul de mijloc format din celuloza reciclata, provenita din deseuri de hartie si carton.
  Stratul superior cuprinde fie celuloza din deseurile de hartie, fie celuloza albita chimic. Deseurile de hartie sunt de asemenea folosite pentru stratul inferior. Continutul de celuloza reciclata variaza de la 80 la 100%. Descopera oferta noastra de cartoane WLC!

  Liner (0 Produs)

  Cartoanele liner reprezinta materialul ideal pentru lucrari de calitate, accesibile si dragute. Pot fi folosite in industria alimentara, de ambalare si pentru rechizitele de birou.

  Sub-familii & Produse

  UD-Cartoane duplex necretate (3 Produs)

  Descoperiti gama de cartoane duplex necretate care va va impresiona prin proprietățile lor mecanice pentru aplicații standard de ambalare!Cartoanele UD contin in proportie de 100% fibre reciclate , atent selectionate , din deseuri industriale.

  Sub-familii & Produse
   paperman