▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Toate produsele

Papier couché métallique - Couché Métallique

METALIZATE

Promovarea produselor tale in cel mai bun mod este extrem de importanta si nimic nu va spori calitatea comunicarii mai mult decat gama de hartii si cartoane metalice.

  Curious Metallics Embossed (1 Produs)

  Logo Curious Collection

  Aceasta gama ce combina liniatura suprafetei embosate cu efectul metalic al gamei va aduce un puternic impact vizual proiectului tau.

  Curious Metallics (68 Produs)

  Logo Curious Collection

  Aceasta gama de finisaje iridescente si metalice vor adauga un puternic impact vizual materialelor tiparite.

  Curious Cosmic (2 Produs)

  Logo Curious Collection

  Acest carton cu aspect mat, usor catifelat si in nuante iridescent-metalice ofera acel efect tactil unic oricarui material de comunicare sau ambalajelor de lux.

  Astrosilver New (10 Produs)

  Hartii si cartoane cu una din suprafete tratate, cu aspect alb metalizat, neted sau embosat.

  Stardream (23 Produs)

  Hartii si cartoane unistrat, colorate in masa, netede si cu un strat de pigmenti perlati la suprafata. Realizate din pulpa fara continut de lemn si clor, provenita din paduri administrate responsabil. Caracteristica principala a acestora este suprafata cu aspect multicolor specific, cu efecte neobisnuite perlate, metalice, iridiscente sau sclipitoare care schimba cromatica dominanta vizibila, in functie de unghiul de observare.