Stati cu ochii pe noi! Noul site www.antalis.ro! PAPERS - VISUAL COMMUNICATION - PACKAGING

Toate produsele

RECYCLED PAPERS

  Cocoon Offset (0 Produs)

  Cocoon Offset este o gama inovatoare de hartii offset extra-albe, certificate FSC® si 100% reciclate, asigurand o reproducere a culorilor consistenta si de inalta clasa, mentinand o viteza de imprimare excelenta. Prin alegerea Cocoon offset, niciodata nu va trebui sa faci un compromis intre gradul de alb si acreditarile de mediu.

  Cyclus Offset (0 Produs)

  Cyclus Offset este o hartie offset necretata, avand o nuanta naturala, 100% reciclata, cu un caracter aparte. Hartia pune in valoare mesajele creative, combinand imaginea vizuala cu simtul tactil.

  Nautilus Super White (6 Produs)

  NAUTILUS® SuperWhite este o hârtie necretată 100% reciclată, cu un nivel excelent de alb. Fabricată din hârtie reciclată 100% post-consumator, această hârtie corespunde celor mai înalte standarde de durabilitate și este certificată FSC® . Se potrivește ideal gamei dvs. complete de comunicare, cu sortimentul larg de gramaje de formate.

  Nautilus Classic (5 Produs)

  NAUTILUS® Classic este o hârtie necretată certificată 100% Blue Angel reciclată, cu o nuanță naturală pentru un aspect autentic, reciclat.

  Fabricată din hârtie reciclată 100% post-consumator, această hârtie corespunde celor mai înalte standarde de durabilitate și sunt certificate FSC® .

  O gamă largă pentru a vă acoperi toate nevoile.

   paperman