▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Toate produsele

Papier couché Grand Format - [Offset spécial Numérique]

HÂRTII NECRETATE

O gama completa de hartii si cartoane traditionale pentru tiparul offset, ce contine si hartii pre-print pentru corespondenta, foi cu antet si formulare, oferindu-ti posibilitatea de a alege hartia necretata ce corespunde cerintelor tale.

Premium (42 Produs)

Papier Offset - Offset Premium

O gama de hartii premium realizate dupa standarde de calitate stricte, pentru a oferi rezultate excelente ale tiparului si viteza mare de imprimare.

Sub-familii & Produse

Reciclate (16 Produs)

Papier Offset - Offset Recyclé

Hartiile reciclate din aceasta categorie beneficiaza, de asemenea, si de acreditarea FSC®. De la Cream la High White, nu vei avea probleme in gasirea nuantei care corespunde cerintelor tale, inclusiv cele de mediu.

Sub-familii & Produse

Preprint & Laser (29 Produs)

Papier Offset - Offset Preprint & Laser

Ai nevoie sa combini tiparul offset cu personalizarea laser sau inkjet? Gama noastra de hartii preprint este aici ca sa te ajute: cu o diversitate de hartii, vei gasi tot ce ai nevoie in materie de grad de alb, volum, opacitate si pret pentru toate foile cu antet, cupoanele, corespondenta, rapoartele de activitate…

Sub-familii & Produse

Offset standard (40 Produs)

Offset Standard

Aceste produse de calitate premium sunt perfecte pentru lucrarile in care vrei sa scoti in evidenta calitatea finisarilor.

Sub-familii & Produse

Colorate (99 Produs)

Papier Offset couleur - Offset Couleur

Intens, viu, pastel, modern sau clasic…gama este completa pentru a-ti oferi culoare! Vei gasi in gama noastra de hartii offset colorate, nuanta potrivita pentru aplicatia ta, dar si oferta de reciclate, intr-o gama extinsa de dimensiuni si gramaje, compatibile cu imprimantele laser si potrivite pentru realizarea plicurilor.

Sub-familii & Produse