Descoperiti catalogul nostru de produse

Toate produsele

PREMIUM

Daca ai nevoie de o hartie reciclata premium - aici vei gasi cea mai completa oferta. Toate produsele ofera rezultate excelente ale tiparului.

  Olin Recycled (0 Produs)

  Realizat in proportie de 70% din deseuri reciclate post consum, iar restul din pulpa FSC®, OLIN Recycled detine setul perfect de recomandari privind normele de mediu. Este ideal pentru acei clienti care isi doresc o hartie "verde".

  Cocoon Offset (6 Produs)

  Cocoon Offset este o gama inovatoare de hartii offset extra-albe, certificate FSC® si 100% reciclate, asigurand o reproducere a culorilor consistenta si de inalta clasa, mentinand o viteza de imprimare excelenta. Prin alegerea Cocoon offset, niciodata nu va trebui sa faci un compromis intre gradul de alb si acreditarile de mediu.

  Nautilus SuperWhite (6 Produs)

  NAUTILUS® SuperWhite este o hârtie necretată 100% reciclată, cu un nivel excelent de alb. Fabricată din hârtie reciclată 100% post-consumator, această hârtie corespunde celor mai înalte standarde de durabilitate și este certificată FSC® . Se potrivește ideal gamei dvs. complete de comunicare, cu sortimentul larg de gramaje de formate.

   paperman