▶️

Toate produsele

GC2 - CARTOANE GRAFICE CU SPATE CREM

Cu spatele in nuante de crem, calitatea principala a cartonului GC2 este rigiditatea ridicata. Dar ofera, de asemenea, o calitate buna a stratului acoperitor (cretat) si un volum remarcabil. Este destinat in special materialelor POS si promotionale, dar si ambalajelor de uz general, ce necesita rigiditate mare.

  Upside Pack plus (0 Produs)

  Cartons sérigraphiques et graphiques - Upside Pack plus

  Upside pack plus este un carton multistrat cu spate crem (GC2), cretat pe fata, utilizat în industria ambalajelor farmaceutice, cosmetice, confectii sau a altor tipuri de ambalaje. Se distinge prin valorile bune ale netezimii, cat si prin albul spatelui. Prezinta un raport foarte bun calitate/pret.

  Kromopak (2 Produs)

  Kromopak este un carton multistrat cu spate crem (GC2), cretat pe fata, utilizat în industria ambalajelor farmaceutice, cosmetice, confectii sau a altor tipuri de ambalaje. Se distinge prin valorile bune ale netezimii. Prezinta un raport foarte bun calitate/pret.

  MetsaBoard Classic (6 Produs)

  MetsaBoard Classic este un carton multistrat cu spate crem (GC2), dublu cretat pe fata, oferind o performanta excelenta a imprimarii.

  Aegle Barrier Light (2 Produs)

  Carton dublu cretat cu barieră de dispersie pe bază de apă și pigment pe spate.Eficiență excelentă a materialului obținută prin raportul mare rigiditate / greutate și convertibilitate superioară.

   paperman