Descoperiti catalogul nostru de produse

Toate produsele

HÂRTII AUTOCOPIATIVE

Hartia autocopiativa este utilizata la nivel mondial, atat pentru formulare tipizate multi-part, dar, din ce in ce mai mult, si pentru aplicatii specializate ce implica tipar digital pentru imprimare de date variabile si pentru tiraje mici. Vei gasi in oferta Antalis tot ceea ce ai nevoie pentru aplicatiile autocopiative: hartie in rola sau coala, in seturi autocopiative sau nu, pentru tipar digital sau offset.

  CB - prima foaie (6 Produs)

  CB reprezinta exemplarul original sau prima foaie a unui formular autocopiativ multi-part cu strat de microcapsule donatoare de colorant pe spate. Este, prin urmare, esential sa alegi cea mai buna calitate de pe piata, asigurand un tipar offset excelent si performanta in masina de tipar fara probleme.

  Sub-familii & Produse

  CFB - foaie de mijloc (12 Produs)

  CFB este foaia intermediara, cu microcapsule primitoare pe fata si strat de microcapsule donatoare de colorant pe spate. Este, prin urmare, esentiala alegerea celei mai bune calitati de pe piata, pentru asigurarea unui tipar offset excelent si perfomanta a masinii fara probleme.

  Sub-familii & Produse

  CF - ultima foaie (12 Produs)

  CF este ultima coala a formularului cu microcsapsule primitoare de colorant pe fata. Nu este sensibila la presiune si poate fi manipulata ca o hartie standard. Este, insa, esential sa alegeti cea mai buna calitate de pe piata, asigurand un tipar offset excelent si o performanta a masinii fara probleme.

  Sub-familii & Produse

  Produse auxiliare (2 Produs)

  O gama de produse complementare ofertei noastre de hartii autocopiative in foi si role. Acestea includ adezivi autoseparatori, cerneluri desensibilizante.

   paperman