▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Toate produsele

Papiers d'imprimerie Antalis

HÂRTII, CARTOANE, PLICURI

Produse Digitale (39 Produs)

Digital to Business

Sub-familii & Produse

Hârtii creative & pentru comunicare (597 Produs)

Creatives Paper

Hârtii cretate (111 Produs)

Couchés pour le Visual Com

O gama variata de hartii cretate, inclusiv hartii certificate si reciclate, pentru a satisface cerintele tuturor clientilor.

Hârtii necretate (235 Produs)

Papier couché Grand Format - [Offset spécial Numérique]

O gama completa de hartii si cartoane traditionale pentru tiparul offset, ce contine si hartii pre-print pentru corespondenta, foi cu antet si formulare, oferindu-ti posibilitatea de a alege hartia necretata ce corespunde cerintelor tale.

Hârtii autocopiative (29 Produs)

Papier autocopiant

Hartia autocopiativa este utilizata la nivel mondial, atat pentru formulare tipizate multi-part, dar, din ce in ce mai mult, si pentru aplicatii specializate ce implica tipar digital pentru imprimare de date variabile si pentru tiraje mici. Vei gasi in oferta Antalis tot ceea ce ai nevoie pentru aplicatiile autocopiative: hartie in rola sau coala, in seturi autocopiative sau nu, pentru tipar digital sau offset.