▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Toate produsele

PLICURI

Indiferent de plicul pe care il cauti, gama noastra ofera o solutie pentru fiecare cerere.

Metalizate (19 Produs)

Beneficiind de particule iridiscent si metalice, aceste plicuri ofera un aspect diferit materialelor pe care le imbraca. Poate fi combinat atat cu hartii similare ca aspect, sau cu finisaj mat.

Sub-familii & Produse

Translucente (0 Produs)

Adauga si mai mult valoare comunicarilor de marketing cu gama de plicuri Curious Translucents! Descopera multiple combinatii cu diverse hartii creative!

Naturale (6 Produs)

Plicul cu aspect natural este sobru, rafinat, elegant, contemporan…poate fi combinat cu hartiile din aceeasi gama pentru a ramane consecventi conceptului ales. Dar plicul din hartie cu aspect natural poate fi de asemenea asociat si cu alte materiale, pentru a adauga o nota chic corespondentei.

Sub-familii & Produse

Netede (9 Produs)

Disponibile in nuante de satin alb, crem, dar si in nuante vii, se pot asorta cu hartiile gamei respective. Aspectul lor matasos adauga o nota de lux lucrarii tale.

Sub-familii & Produse

Texturate (25 Produs)

Plicuri cu suprafete texturate de calitate premium, pentru a transmite si sublinia imaginea unei companii ce pune calitatea pe primul loc.