c

Toate produsele

UȘOR CRETATE

Pentru cei ce sunt in cautarea unei hartii necretate, dar care sa ofere imagini de o mare calitate. Create dupa cele mai inalte standarde de calitatii, aceste hartii si cartoane au fost dezvoltate pentru a reda cel mai fidel tiparul pentru imaginile color.

Rives Sensation Gloss Linear (2 Produs)

Dispunand de un finisaj cu o liniatura fina perfecta, ofera senzatia unei hartii necretate texturate, si un tipar similar celui realizat pe o hartie cretata.

Rives Sensation Gloss Shetland (3 Produs)

Un finisaj texturat ce imita lana, cu aspect de hartie necretata, dar oferind un aspect al tiparul specific unei hartii cretate.

Rives Sensation Gloss Tactile (3 Produs)

Asa cum o spune si numele, este o hartie cu un finisaj ce se adreseaza tactilului, avand aspectul unei hartii necretate, dar oferind un tipar similar celui obtinut pe o hartie cretata.

Rives Sensation Matt Tradition (3 Produs)

Texturata ca o hartie necretata, dar oferind cele mai bune rezultate ale imaginii tiparite offset, cu un aspect mat, mai traditional.

Modigliani Insize (5 Produs)

Hartii ce au fost cretate post productie, avand un finisaj mat ce permite o absorbtie optima a cernelii pentru a crea imagini stralucitoare, foarte detaliate si cu un contrast bun.

paperman