▶️

Toate produsele

STANDARD

Gama de hartii standard pentru tiparul laser si preprint ofera o varietate de hartii de calitate pentru orice tip de echipament, inclusiv tiparul offset, digital si laser.

  Color Copy (27 Produs)

  Color Copy este o gama de hartii de inalta calitate, netede, de un alb intens, necretate, special realizate pentru a raspunde tuturor cerintelor de tipar laser digital, reproducerea unor culori stralucitoare si rezultate perfecte la imprimare.

  DNS Performance (0 Produs)

  Perfecta pentru imprimarea laser, dar si pentru pre-tiparirea offset, DNS Performance va spori finisarile documentelor datorita calitatii surprinzatoare si caracteristicilor ecologice.

  E Pure Alpine photo paper (0 Produs)

  E-Pure Alpine este o hartie foto de 190g , care impresioneaza prin gradul de alb, destinata echipamentelor digitale pe baza de toner uscat si lichid.

  E Feel Pyramid photo paper (0 Produs)

  E-Feel Pyramid este o hartie foto alba de 260g , cu textura tip piramida destinata echipamentelor digitale pe baza de toner uscat si lichid.

  E Feel Canvas photo paper (0 Produs)

  E-Feel Canvas este o hartie foto alba de 260g, cu textura tip panza destinata echipamentelor digitale pe baza de toner uscat si lichid.

   paperman