c

Toate produsele

CREATIVE

Alegerea plicului potrivit este unul din cele mai importante aspecte in comunicarea cu ceilalti, fiind primul lucru pe care il vede destinatarul mesajului tau. La fel ca o carte de vizita, gama noastra de plicuri creative te ajuta sa faci o impresie buna pe termen lung.

Metalizate (17 Produs)

Beneficiind de particule iridiscent si metalice, aceste plicuri ofera un aspect diferit materialelor pe care le imbraca. Poate fi combinat atat cu hartii similare ca aspect, sau cu finisaj mat.

Sub-familii & Produse

Translucente (2 Produs)

Mareste gradul de interes fata de materialele de promovare premium, utilizand gama de plicuri Translucents – translucid si captivant!

Naturale (3 Produs)

Plicul cu aspect natural este sobru, rafinat, elegant, contemporan…poate fi combinat cu hartiile din aceeasi gama pentru a ramane consecventi conceptului ales. Dar plicul din hartie cu aspect natural poate fi de asemenea asociat si cu alte materiale, pentru a adauga o nota chic corespondentei.

Sub-familii & Produse

Netede (3 Produs)

Disponibile in nuante de satin alb, crem, dar si in nuante vii, se pot asorta cu hartiile gamei respective. Aspectul lor matasos adauga o nota de lux lucrarii tale.

Sub-familii & Produse

Texturate (23 Produs)

Plicuri cu suprafete texturate de calitate premium, pentru a transmite si sublinia imaginea unei companii ce pune calitatea pe primul loc.

paperman