▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Aplicații

viscom_backlit_259x194.jpg

Backlit 

Aplicatiile de tip backlit se refera la imagini illuminate din spate. Pot fi gasite practice oriunde, in pasaje, holuri, expozitii, culaoare de aeroport etc. Permit vizibilitate maxima si ziua si noaptea, sporind totodata mesajul reclamei: display-urile backlit permit realizarea unor culori vii, luminoase, ce scot in evidenta produsul/serviciul, si atrage atentia potentialilor clienti.

De reținut:

  •  Pentru alegerea variantei potrivite pentru realizarea graficii pentru display-urile backlit, trebuie tinut cont de 4 parametri: dimensiunea graficii (nu toate materialele sunt potrivite pentru grafica backlit), locatia (in interior/in exterior), aplicatie (publicitate in format mare sau …) si durata (longevitatea). Aceasta informatie va determina cea mai buna metodologie pentru realizarea graficii si alegerea celei mai bune folii backlit.
  •  Este recomandata utilizarea unei texturi, unui luciu pentru contruirea backlit-ului, ce apar de obicei pe foliile polyester, textile si bannere.
  • Difuzia luminii este un parametru important, mai ales cu noile sisteme de iluminat cu LED.
  • Calitatea imaginii este extrem de importanta: backlit-ul permite culori vii, dar va reda orice effect al imaginii sau al substratului.
  •  Produse diferite pentru aplicatii diferite: foliile PET pentru meniuri retro illuminate, textile pentru reclame luminoase retro in aeroport…

Produse recomandate

> Backlit Film Starflex

> Coala Backlit Textile

Backlit Film Starflex

Polyester cu o difuzie a luminii excelenta cu aplicatii backlit uluitoare.

Mai multe (link la catalog )

Coala Backlit Textile

Polyester textil backlit de inalta calitate.

Mai multe