Antalis a selectat o gamă largă de medii pentru exterior pentru a crește gradul de vizibilitate pentru compania dumneavoastră. Plăci rigide, Bannere, Hârtie și Folii Laminare, Folii oentru decorarea suprafețelor vitrate, Autocolant autoadeziv, Folii pentru plotter, contactați-ne pentru a alege cel mai bun substrat (material) de utilizat.

Antalis a selectat o gamă largă de medii pentru exterior pentru a crește gradul de vizibilitate pentru compania dumneavoastră. Plăci rigide, Bannere, Hârtie și Folii Laminare, Folii oentru decorarea suprafețelor vitrate, Autocolant autoadeziv, Folii pentru plotter, contactați-ne pentru a alege cel mai bun substrat (material) de utilizat.

img-outdoor.jpg

Realization : DÓRA SCHALL - Company Beflex  - BULGARY / Antalis Interior Design Award

Publicitatea în aer liber vizează în diferite formate consumatorii

Cunoscută și sub denumirea de publicitate în afara casei, semnalizarea și reclamele exterioare asigură faptul că compania, produsele sau serviciile dvs. sunt văzute de toată lumea. Proiectarea imaginii potrivite este importantă, iar materialele pe care le utilizați ar trebui să reflecte valorile mărcii dumneavoastră. Există o gamă largă de soluții de publicitate în afara casei din care puteți alege, fiecare având un impact unic.

Panourile publicitare, afișele publicitare, pereții, mediile pentru autobuze și feroviare, semnalizarea de specialitate și mediile sportive oferă o soluție pentru orice cerință.

img-outdoor-5.jpg

Publicitatea pentru autobuze și tramvaie reprezintă o oportunitate excelentă

  • Sunt pe drum 10 până la 18 ore pe zi, până la șapte zile pe săptămână.
  • Îți duc mesajul în zonele rezidențiale, dând un efect de panou mobil.
  • Vorbesc tuturor: cumpărătorilor, muncitorilor, studenților, altor șoferi.
  • Acestea permit mesajele dvs. să fie văzute din nou și din nou.
  • Sunt inevitabile din punct de vedere vizual și, prin urmare, foarte eficiente.

 

One-way-vision, o soluție inovatoare rentabilă pentru transport și magazine

Privește în jurul tău: adezivii microperforați sunt peste tot. Adezivii microperforați pentru vitrine permit comunicarea pe o suprafață mare fără a întuneca interiorul unui magazin. În afara magazinului, trecătorii văd anunțul. În interiorul magazinului clienții și muncitorii văd afară.

COALA ONE WAY VISION este un vinil perforat pentru fereastră care prezintă imagini imprimate în exterior și transparent din interior, potrivit pentru toate suprafețele plane din sticlă.

Oferă o protecție eficientă împotriva soarelui și a luminii pentru aplicații exterioare. Soluții foarte interesante pentru o combinație de semnalizare și decor.

img-outdoor-6.jpg

Coala one way

img-outdoor-2.jpgCoala textile Outdoor Blind

img-outdoor-3.jpgCoala textile Outdoor Shade

Antalis a selectat o gamă largă de medii în aer liber pentru a crește gradul de conștientizare pentru compania dumneavoastră. Luați în considerare locul în care va fi amplasată semnalizarea sau reclamele dvs. exterioare, deoarece acest lucru va afecta materialele de utilizat. Ar trebui să se țină cont de longevitatea, lumina directă a soarelui, păsări abundente, niveluri ridicate de trafic sau o concentrație mare de alte afișaje similare.

Foi rigide , Fixare + Benzi , Hârtii sol/UV/Latex , Bannere sol/UV/Latex , Plotter decor sticla , Vinil autoadeziv , Iluminat frontal, Umbrire solară, Vinil plotter auto adeziv, suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun substrat ( material) de utilizat.

Media de exterior este, de asemenea, potrivită pentru decorare

img-outdoor-4.jpg