Manifestul nostru : Să acționăm împreună
pentru o comunicare vizuală mai durabilă

Mediul strigă după ajutor. Noi stim asta. Clienții noștri știu asta. Clienții lor știu asta. În calitate de distribuitor principal important pentru industria Sign & Display, noi – dumneavoastră, noi și toți clienții și partenerii noștri – avem un rol extrem de important de jucat pentru a face industria noastră mai responsabilă.

green-sustainability-v3.jpg

PENTRU A FACE O DIFERENTĂ REALĂ, TREBUIE SĂ FĂCĂ ECHIPĂ TOȚI CEI IMPLICATI.

Este timpul să ne accelerăm tranziția către panouri și afișaje eco-responsabile. Aceasta este mult mai mult decât o viziune. Este angajamentul nostru. Și nu este numai bun pentru planetă. Este inteligent și pentru afaceri. Consumatorii cer practici responsabile. Cei care le adoptă astăzi vor fi mai bine echipați mâine.

 

VESTEA BUNĂ ESTE CĂ A FI RESPONSABIL ESTE MAI SIMPLU DECĂT CREZI.

Pentru a genera o schimbare semnificativă în comunicarea vizuală, am creat un cadru care combină aprovizionarea responsabilă, produsele ecologice cu un sistem obiectiv de evaluare și sprijinul dedicat echipei, oferind tuturor clienților noștri o tranziție fără probleme la durabilitate.

raindrop.jpg

Dezvoltarea achizițiilor responsabile

Am început deja. Din 2013, suntem angajați în dezvoltarea unui management responsabil end-to-end a lanțului de aprovizionare. În această măsură, am dezvoltat ANTRAK, o platformă online care ne permite să colectăm, să centralizăm și să analizăm informațiile furnizorilor legate de reglementări, trasabilitatea produselor și angajamentele CSR.

Crearea unui Sistem Obiectiv de măsurare

Vrem să mergem mai departe. Este esențial să faceți acțiuni responsabile, precum și să puteți demonstra acest lucru. Prin intermediul nostru bine-cunoscut și dovedit Green Star System™ în celelalte sectoare ale noastre de activitate, măsurăm factori-cheie, inclusiv materia primă utilizată și reciclabilitatea la sfârșitul duratei de viață, fiecare produs primind o evaluare de la zero la cinci stele. Am extins acest sistem de evaluare la produsele de comunicare vizuală. Scopul este să mergem  împreună în căutarea soluțiilor sustenabile și să vă oferim datele pe care să le împărtășim propriilor clienți. Ne propunem ca 75% dintre produsele noastre vândute să fie evaluate cu 3 stele sau mai mult până în 2030.

 

beige.jpg

 

water.jpg

Oferim exact ce aveți nevoie

Uneori plasticul este cu adevărat fantastic. De fapt, uneori este chiar pragmatic din punct de vedere ecologic, cum ar fi foliile termoreflectorizante pentru ferestre sau acoperirile decorative pentru a evita renovările irosite ale clădirilor. Dar, în ansamblu, există o urgență clară de a trece de la materiale grele din fosile la soluții reciclate, reciclabile și pe bază de fibre.

Oferim alternative eco-responsabile pentru majoritatea aplicațiilor de comunicare vizuală de interior și exterior, cu același nivel ridicat de performanță. Veți fi surprins de calitatea soluțiilor eco-responsabile în care am investit.

Facem tranziția simplă

Vrei să fii o afacere mai responsabilă, dar ai preocupări valabile în ceea ce privește bugetul, procesele și așteptările de calitate. Știm că sunt multe de gândit, iar o astfel de tranziție poate fi complexă.

Specialiștii noștri în sustenabilitate sunt gata să stea cu tine, să te asculte înțelegând nevoile tale, să exploreze noi alternative și să te ajute într-o tranziție axată pe eco, care este simplă, eficientă și viabilă pentru succesul tău pe termen lung.

 

leaf.jpg


 

dandelion.jpg

Putem conta pe tine?

Acesta este mult mai mare decât noi. Nu o putem face singuri și nici nu le vom face pe toate într-un singur pas. Avem un obiectiv comun de a construi o lume în care comunicarea vizuală eco-responsabilă este standardul de aur.

Avem multă treabă înaintea noastră. În calitate de companie lider pe piață, am pus bazele pentru a merge mai departe. Acum ne bazăm pe tine pentru a ne ajuta să facem o diferență reală. Să progresăm împreună!

 

Intrăm în legătură! Specialiștii noștri în sustenabilitate sunt gata să discute despre nevoile dvs., să vă evalueze aplicațiile, produsele pe care le utilizați în prezent și să vă recomande cele mai bune alternative pentru a începe o tranziție de succes.

gss-low.jpg
Sistemul Green Star System

Cu sistemul Green Star de la Antalis, adăugați o nouă dimensiune alegerii produselor dvs. O alegere care va crea emoții vizuale, generând în același timp excelență în mediu.

gss-low2.jpg
Alternativ sustenabile

Căutați alternative eco-responsabile pentru aplicațiile dvs.? Aflați mai multe despre selecția noastră bogată de produse durabile și haideți să acționăm împreună pentru o comunicare vizuală durabilă.