Cu Antalis, deschideți sfera posibilităților

Fie că sunteți tipografi, graficieni, director de artă sau director de marketing și comunicare, Antalis vă ușurează viața pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun produs care să răspundă nevoilor dumneavoastră și să vă îmbunătățiți comunicarea tipărită.

Antalis a dezvoltat, de asemenea, o gamă completă de servicii pentru a vă sprijini afacerea pe parcursul „călătoriei cu hârtia”. Echipa Antalis vă poate ajuta  să vă selectați hârtiile, să le comandați, să le primiți și să le depozitați, să vă ocupați mai bine de deșeurile de hârtie și să vă expediați documentele tipărite

De ce să alegi Antalis ?

home-print-brands-v2.jpgBranduri puternice

În colaborare cu producători de top la nivel mondial, Antalis a creat o gamă de produse care să răspundă fiecărei cerințe. Descoperiți mărcile noastre cheie pentru hârtii cretate, necretate, plicuri, plăci grafice și suporturi autoadezive.

home-print-services.jpgServicii inovatoare

Antalis a dezvoltat o serie de servicii cu valoare adăugată pentru a ușura viața clienților, ajutându-i să selecteze, să comande, să primească și să stocheze hârtii, să-și mute mediile în propriile sedii, să-i ajute să se ocupe de deșeurile de hârtie și să trimită documente tipărite.

 

img-creative-2.jpgShowroom

Peste 100 de hârtii cu texturi, nuanțe și gramaje diferite

 

Home-print-D2B.jpgd2b

Inițiativa digital to business îi ajută pe clienții Antalis să profite la maximum de cele mai noi tehnologii digitale. Această inițiativă adună cea mai largă gamă de substraturi potrivite pentru prese digitale și întărește cooperarea între OEM, tipografii, agenții și proprietarii de mărci.

Home-print-green.jpgGreen Connection

Inițiativa Antalis Green Connection se bazează pe mărci puternice de hârtie reciclată, cum ar fi Cocoon și Cyclus, servicii și instrumente pentru a ghida clienții Antalis în abordarea lor durabilă. Subliniază importanța hârtiei reciclate în strategiile de Responsabilitate Socială Corporativă dezvoltate de companii

Home-print-creative.jpgCreative Power

Antalis crede cu tărie că alegerea hârtiei este un act creativ. Lucrările contribuie la eficacitatea generală a unei idei și nu fac doar parte din procesul de producție. De aceea, inițiativa Creative Power a fost dezvoltată reunind o gamă largă de lucrări creative și servicii asociate pentru a ajuta clienții în alegerea lucrărilor lor.

Noi, Antalis în cifre (Print)

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Prezenți în 30 de țări
din lumea întreagă

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Peste 40 000 de clienți

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Peste 93 de centre logistice