aplicatii, aplicatii, stiri-evenimente, blog

De ce este recomandată colantarea vehiculelor comerciale dintr-o flotă

18 Apr 2024 — Autocolant; Autocolantare integrala; Flota comerciala
Print
Fleet of wrapped professional vehicules

Autocolantele sunt o formă ieftină și foarte eficientă de publicitate. Antalis analizează de ce colantarea vehiculelor unei flote comerciale este recomandată companiilor.

Autocolantele sunt o formă ieftină și foarte eficientă de publicitate. Antalis analizează de ce colantarea vehiculelor unei flote comerciale este recomandată companiilor.

Colantarea flotei comerciale: De ce să colantați integral flota corporativă?

Construirea unei afaceri de succes înseamnă să te asiguri că ai un brand ușor de identificat. Acest lucru înseamnă să folosiți toate căile posibile pentru a vă promova afacerea și pentru a vă stabili identitatea corporativă pe piață. Colantarea flotei comerciale este una dintre cele mai eficiente modalități de a crea o prezență puternică pe piață. Folosint autocolante, o companie poate transforma o colecție de vehicule nedenumite într-o flotă unificată care face publicitate pentru brandul dvs. oriunde ar merge.

Pic-Technical-advances---Car-wrapping-done-by-hand-resized.png

De ce este recomandată colantarea vehiculelor comerciale dintr-o flotă

Ideea de a folosi un vehicul comercial pentru a face publicitate unei afaceri nu este nouă. Istoria reclamei pe vehiculele companiilor datează din anul 1900, când Milton Hershey, fondatorul faimoasei companii de ciocolată Hershey, și-a pus numele pe o căruță trasă de cai. De atunci, companiile de toate dimensiunile, din fiecare sector imaginabil au profitat din plin de utilizarea vehiculelor lor pentru promovare.

Există mai multe motive pentru care ar trebui să investiți în folii auto pentru vehiculele propriei companii.

Colantarea vehiculelor corporative vă menține competitiv

Vreți să vă asigurați că concurența nu vă ține pe loc? Atunci va trebui  să utilizați toate metodele pe care le aveți la dispoziție pentru a face cunoscut numele companiei.

Colantarea flotei comerciale este folosită de aproape orice tip de afacere, mare sau mică. Colantarea flotei de mașini a companiei vă asigură că veți ține pasul cu competiția.

Colantele pentru vehiculele corporației pot fi personalizate complet

Foliile personalizate pentru flote sunt o modalitate excelentă de a vă asigura că vehiculele corporației ies, într-adevăr, în evidență. Un design atrăgător și memorabil  va capta atenția oamenilor și va supraîncărca recunoașterea brandului.

Asigurați-vă că investiți timp și bani în crearea unui design cu adevărat atrăgător pentru autocolantele flotei dumneavoastră. Ar trebui să apelați la serviciile unui designer grafic profesionist și să vă consultați îndeaproape pentru a perfecționa autocolantele destinate propriei flote.

Colantarea vehiculelor corporației sporește recunoașterea brandului

Colantarea flotei comerciale asigură faptul că numele companiei și logoul acesteia devin instantaneu recunoscute. Dacă vehiculele dumneavoastră se află pe șosea în fiecare zi și ați creat un design atrăgător, cu un slogan captivant, atunci oamenii vor începe să observe.

Formele tradiționale de promovare pot fi intruzive și, deseori, duc la ignorarea lor de către observator. Colantarea flotei este o formă pasivă ideală de publicitate. Nu deranjează plăcerea nimănui față de mass-media pe care le urmărește, le citește sau le ascultă. În loc să urmeze o abordare push, colantarea flotei comerciale crează o imagine de moment care poate oferi rezultate de amploare.


Un client poate avea nevoie de un serviciu și își poate aminti mașina care a trecut pe lângă el, care, în dimineața aceea, făcea reclamă pentru acel tip de serviciu. Această formă de publicitate pasivă poate fi mult mai eficientă decât întreruperea plăcerii cuiva de a naviga pe site-urile preferate, de a se uita la TV sau de a asculta o emisiune la radio.

Colantarea vehiculelor corporației pote deschide mai multe piețe

Colantarea flotei comerciale face ca numele companiei dvs. să fie observat oriunde călătoresc mașinile. Indiferent dacă flota dvs. operează în oraș, în meidul rural sau în alte state, veți lăsa o impresie de durată asupra fiecărui privitor pe lângă care trece vehiculul companiei. Pe măsură ce mașinile companiei trec prin locații variate, acestea servesc ca reclame mobile și vă expun brandul potențialilor clienți din diferite categorii demografice.

Șoferii trebuie să se concentreze asupra fiecărui vehicul care trece pe lângă ei, așa că dacă mașinile sau camioanele companiei dvs. sunt colantate cu însemnele brandului, atunci este practic garantat că vor fi văzute de mii de potențiali clienți în fiecare zi.

Colantele pentru vehiculele corporației ajută la crearea unei culturi puternice a companiei

Consumatorii doresc să își încredițeze afacerile companiilor de încredere. Colantarea flotei corporației oferă vehiculelor un aspect profesional, care adaugă credibilitate. Un vehicul colantat are șanse mult mai mari de a lăsa o impresie bună asupra unui potențial cumpărător.

Un autocolant cu un design bine realizat, nu numai că promovează brandul, dar arată că sunteți mândru de afacerea dumneavoastră. Pe lângă faptul că impresionează clienții, colantarea vehiculelor dintr-o flotă ajută la insuflarea unui scop și a unui sentiment de camaraderie în rândul angajaților.

Antalis este specializată în produse care fac colantarea flotei de vehicule mai ușoară, mai rentabilă și mai atrăgătoare. Experții noștri vă ajută vehiculele pentru a vă conduce brandul la următorul nivel.