O poveste frumoasă de Design sau Arhitectură de Interioare începe întotdeauna cu calitatea și estetica materiilor prime. La Antalis, acționăm ca o companie internațională de aprovizionare prin selectarea celor mai frumoase materiale din întreaga lume, pentru a vă oferi o sursă de inspirație mereu reînnoită.

O poveste frumoasă de Design sau Arhitectură de Interioare începe întotdeauna cu calitatea și estetica materiilor prime. La Antalis, acționăm ca o companie internațională de aprovizionare prin selectarea celor mai frumoase materiale din întreaga lume, pentru a vă oferi o sursă de inspirație mereu reînnoită.

În permanentă căutare de noi texturi și în colaborare cu designeri de spații pentru a urmări tendințele, oferim o gamă completă de materiale care pot fi personalizate iar și iar. Produsele noastre sunt dezvoltate pentru a se adapta la inovațiile recente în imprimarea digitală și sunt compatibile cu cernelurile HP Latex, Eco-solvent, UV și sublimare.

Oricare ar fi universul și stilul proiectului dumneavoastră de decorare, veți găsi la Antalis produse pentru fiecare aplicație:

 

  • Tapet pentru pereti: Tapet, Textile, Catifea imprimabila, in varianta adeziva, lipita sau prelipita.
  • Materiale acustice: Textil acustic
  • Pereți magnetice: baze magnetice adezive albe sau negre și folii feroase netede sau texturate.
  • Catifea adeziva colorata pentru litere sau decuparea formei
  • Materiale tapiterie: piele ecologica, materiale naturale si reciclate
  • Folii de acoperire cu gama noastră Coala Interior Film, o nouă generație de acoperire pentru uși, pereți, blaturi și mobilier disponibil în peste 450 de finisaje.
  • Folii decorative pentru podele

 

Toate aceste produse sunt ideale pentru decorarea sau renovarea magazinelor de vânzare cu amănuntul, hotelurilor, spațiilor de lucru, spitalelor... Și pentru că ne place foarte mult gama noastră de decorațiuni Antalis, am decis să ne decoram sediul internațional. Urmăriți videoclipul și inspirați-vă să vă transformați spațiile.

Acum, ați dori să controlați calitatea produselor noastre? Am creat o cutie de mostre Deco pentru tine. În această cutie, vă prezentăm 28 de produse din gama noastră globală de decorațiuni.

Descoperiți o combinație de produse, unele tipărite folosind tehnologia digitală, altele alese manual din selecția noastră Coala Interior Film.

Calitate remarcabilă, design atractiv și sfaturi de specialitate... fac din Antalis partenerul premium pentru a vă oferi inspirație pentru proiectele dvs. de decorare.

Bun venit în comunitatea noastră creată pentru a promova designul personalizat.

Pentru a promova și încuraja creativitatea în design, am lansat Antalis Interior Design Award. Acesta este un concurs bianual pentru arhitecți, designeri de interior, furnizori de servicii de imprimare și proprietari de mărci. Este o oportunitate de a-ți prezenta talentul la nivel internațional.

Următoarea ediție vine în curând. Între timp, găsește-ți inspirație răsfoind proiectele de pe www.antalisinteriordesignaward.com și comandă-ți o copie personală gratuită a Cărții, care prezintă cele mai frumoase 50 de proiecte

Calitate remarcabilă, design atractiv și sfaturi de specialitate... fac din Antalis partenerul premium pentru a vă oferi inspirație pentru proiectele dvs. de decorare. Doriți să vorbiți cu un expert, contactați-ne.

book-deco.png