Antalis, unicul loc pentru mai mult de 1000 de produse

Cu peste 5000 de produse, acoperim majoritatea nevoilor de comunicare vizuală de format mare, inclusiv suporturi flexibile și rigide, mașini de imprimat și finisare, accesorii și afișaj. Am conceput oferta noastră unică cu mărci inovatoare, ecologice, bine-cunoscute și compatibile cu cele mai exigente certificări precum ARLON, FOREX, PRIPLAK și COALA.

Coala, propriul nostru brand, disponibil în 28 de țări, adună o selecție riguroasă de suporturi la vârf de tehnologie pentru signalistică și afișaje POS și decorațiuni interioare.

VisualCom-home-img2.jpg

Brandurile noastre

VisualCom-home-coala.jpg

O gamă completă de suporturi digitale în format mare, inclusiv substraturi pentru utilizare în interior și exterior. Pentru sisteme de cerneală pe bază de solvenți și apă.

arlon-logo-brand-page.jpg

Arlon produce folii sensibile la presiune de înaltă calitate, care sunt adaptate unei varietăți de aplicații solicitante în domeniul ambalajului auto, ambalajului peretelui interior și exterior și al semnalizării comerciale.

VisualCom-home-priplak.jpg

PRIPLAK® este o folie de plastic rezistentă, dar flexibilă, ideală pentru comunicare și afișare de produse, ambalaje și articole de papetărie.