Ai nevoie de inspirație pentru proiectarea următoarei prezențe l o expoziție sau târg? Cum vă puteți asigura că standul dvs. captivează atențiar?

Ai nevoie de inspirație pentru proiectarea următoarei prezențe l o expoziție sau târg? Cum vă puteți asigura că standul dvs. captivează atențiar?

Fii vizibil de departe

Unul dintre cele mai importante aspecte ale expunerii este percepția. Transmite mesaje cu impact pentru a crește traficul pietonal către standul tău. Aveți o singură șansă să vă asigurați că grafica este atrăgătoare, lipsită de ambiguitate și comunica RAPID. Comunicați prin semne cu cât mai puține cuvinte posibil. Gândește-te la asta ca la un îndemn la acțiune.

img-graphic-builds-1.jpg

Realisation exhibit group

În zilele noastre, forma semnelor suspendate nu se mai limitează la un cerc sau dreptunghi. Țesătura tensionată se poate întinde pe cadre care se curbează sau se rotesc brusc, creând forme geometrice îndrăznețe. În timp ce exteriorul semnului agățat identifică cel mai adesea marca dvs., partea interioară sau inferioară a semnului poate fi folosită pentru mesaje de marketing. Coala textil Strech  este suportul textil perfect pentru a vă crea propriul semn de agățat original. 

O altă modalitate de a atrage atenția de departe este să folosești efectul de oprire a spectacolului al unui Coala iluminat din spate. Elementele grafice bine concepute cu iluminare din spate atrag privirile, contribuind la comunicarea rapidă și clară. Sunt complet personalizabile, ușor de manevrat și utilizat, ușoare, ușor de asamblat și ușor de transportat.

Preferi folia sau textilele?

Coala oferă ambele materiale pentru a atrage atenția maximă asupra afișajelor. Alegeți soluții de film Coala Textile Backlite City sau Coala Backlit  pentru cea mai bună calitate a imaginii.

img-graphic-builds-2.jpg

Creează-ți propriul eveniment

Organizarea conferințelor pe standul dvs. este o modalitate ușoară de a crește traficul. Cereți organizatorilor expoziției să vă promoveze conținutul conferinței și să creeze un spațiu cald și intim pentru publicul dvs. Agățați un ecran de televizor pe perete și aranjați locuri pe podea.

img-graphic-builds-3.jpgStand Târg

Controlează zgomotul reverberat

Nu uitați să aplicați un textil acustic pe peretele conferinței. Coala Textile Sound Touch cu absorbție fonică și linia Coala Textile Sound oferă o absorbție acustică ridicată și ajută la crearea unui mediu productiv

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile  Sound Touch

Surprinde vizitatorii

img-graphic-builds-9.jpg

Soluțiile magnetice oferă o modalitate ușoară de a afișa, elimina, înlocui și suprapune mesaje. Acestea vă permit să vă reîmprospătați aspectul standului într-o clipită, spre surprinderea și încântarea vizitatorilor. Dacă intenționați să vă folosiți standul expozițional la mai multe evenimente, atunci magneticele sunt soluția pentru dvs.: sunt reutilizabile, ușor de transportat și pot fi instalate rapid.

Adezivii de bază magnetică Coala și filmele Coala Ferro sunt disponibile într-o gamă largă de finisaje.

Faceți-vă standul unic


Atractia vizuală este cheia pentru a oferi participanților o experiență memorabilă. Tehnologia de imprimare digitală asociată suporturilor de format mare permite crearea de grafice de impact, unice și rentabile. Exprimă-ți viziunea, creează-ți propriile mesaje, gândește diferit și proiectează un univers care să semene cu tine.

Gama Coala este o cutie de instrumente pentru a vă exprima ideile: folii grafice pentru podea, folii din poliester iluminate frontal și din spate, steaguri textile, bannere, substraturi fonoabsorbante, hârtie foto, pânză, tapet, plăci, plăci de spumă, panouri compozite din aluminiu

Și pentru a completa mediul flexibil Coala, accesoriile de afișare Coala Systems au fost dezvoltate pentru a răspunde tuturor nevoilor: roll-up, bannere, pop-up, display, rame, iluminat.


 

img-graphic-builds-8.jpg