Antalis oferă o gamă largă de suporturi de format mare pentru a decora și a comunica în mediile de retail. Media noastră de înaltă calitate oferă o reproducere ridicată a mesajului dvs., instalarea ușoară și sunt concepute ținând cont de mediu. Deoarece sustenabilitatea este un factor cheie în comerțul cu amănuntul, oferim alternative durabile pentru diferite aplicații.


Antalis oferă o gamă largă de suporturi de format mare pentru a decora și a comunica în mediile de retail. Media noastră de înaltă calitate oferă o reproducere ridicată a mesajului dvs., instalarea ușoară și sunt concepute ținând cont de mediu. Deoarece sustenabilitatea este un factor cheie în comerțul cu amănuntul, oferim alternative durabile pentru diferite aplicații.

coala-logo-home-236x101.png

Coala Walk & Wall

Comunicare cu impact mare în magazin, cu impact mic asupra planetei.

Sustainabilitatea este un motor puternic în designul magazinelor, iar utilizarea de materiale mai durabile nu este doar o opțiune, este noua cale de urmat.

Materialele noi oferă același nivel ridicat de performanță, ușurință în utilizare și aplicare, cu un impact mai mic asupra sfârșitului de viață. Vei fi surprins de calitatea soluțiilor eco-responsible în care investim.

De la carton pe bază de hârtie la fel de puternică ca foile de plastic, până la textile reciclate realizate din sticle de plastic, am selectat produse inovatoare care vor asigura o calitate și rezistență deosebite a imprimării, respectând în același timp planeta și susținându-vă angajamentul.

Green Star System™ clasamentul care vă permite să găsiți alternative mai durabile pentru aplicațiile dvs. principale: utilizați selectorul de stea verde din magazinul nostru electronic pentru a găsi alternative durabile.

Știai cât de ușor este să treci de la spumă PVC la plăci de hârtie foarte tehnică, 100% reciclabile? De la panou de afișare puternic, la plăci ondulate rigide și ușoare sau tip fagure, vă oferim acoperirea, chiar și pentru utilizare în exterior! Înlocuiți bannerele din PVC cu alternative mai durabile, treceți la textile și descoperiți materialele noastre de înaltă performanță realizate din sticle PET 100% reciclate.

Aruncați o privire pe inițiativele sustainabile și cum vă puteți trece materialele de vânzare cu amănuntul și de la punctul de vânzare către opțiuni mai durabile.

Ai nevoie de idei creative pentru amenajarea magazinului?

Prin utilizarea publicității în magazin la punctul de cumpărare, proprietarii de magazine pot influența deciziile de cumpărare ale clienților lor. Comunicațiile localizate strategic, cum ar fi afișajele, ambalajele promoționale, promoțiile de vânzări și publicitatea în magazin sunt esențiale pentru atragerea clienților.

Obiceiurile cumpărătorilor dezvăluie valoarea investiției în publicitate în magazine. Un studiu pe 3.000 de cumpărători în masă (Sursa: Spectrio.com) a arătat că:

  • 82% deciziile de cumpărare sunt luate în magazin.
  • 62% dintre cumpărători fac cumpărături impulsive în timp ce cumpără.
  • 16% din achizițiile neplanificate sunt determinate de promoțiile din magazin.

instore-advertising-06.jpg

Coala Walk & Wall pe asfalt și pe ferestre

Începeți-vă marketingul în afară:

O pardoseală cu o grafică uimitoare și originală va atrage atenția trecătorilor. Coala Walk & Wall este o grafică de podea parțial texturată care nu necesită laminare.

Acest suport se lipește pe aproape orice suprafață și este ușor de îndepărtat și rezistent la alunecare. Este soluția perfectă pentru a crea un angajament pe termen scurt în fața unui magazin.

 

Reînnoiți comunicarea

Atrageți clienții schimbându-vă mesajele și decorul. Gama Coala Magnetics permite modificări rapide și ușoare ale indicatoarelor și afișajelor dvs., făcându-l ideal pentru punctele de vânzare.

img-instore-6.jpg

Coala Magnetics combină o bază magnetică autoadezivă cu folie Coala ferro imprimabilă disponibilă în trei finisaje.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Gândiți la scară mare

Utilizați suprafața totală a peretelui pentru a vă afișa comunicarea. Impactul asupra cumpărătorilor va fi proporțional cu dimensiunea imaginii.

instore-advertising-03.jpg
Coala Frontlit

Mesaje în fața ochilor

Vorbiți direct cu cumpărătorii din magazine, utilizând mesajele aeriene. Este un releu original și de impact de informații despre vânzări, promoții și evenimente speciale.

instore-advertising-04.jpgRealization : Exhibit – France

Comunicăm peste tot

tehnologia digitală și gama Coala Textile ofera o calitate foto pentru o comunicare vizibila si clara. Știați că puteți folosi și umbrirea pentru a comunica fără a face compromisuri la calitate și estetică.


instore-advertising-05.jpgCoala Textile Stretch acoperă detectoarele anti-furt / Coala Textile Frontlit

Există un apetit pentru inovație în lumea comerțului cu amănuntul.

Așa că veți fi încântați să aflați că gama noastră nu este doar extinsă, ci este și inteligentă. De la adezivi Coala ușor de aplicat până la pardoseli și pardoseli, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă imagina magazinul de vis.

Avem în stoc peste 1.750 de linii de suporturi rigide și flexibile de format mare. Este adevărat că suntem puțin obsedați de comunicarea vizuală. Este o pasiune prin care am creat una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse și servicii de pe piață pentru decorarea și semnalizarea cu amănuntul.

Consultați inițiativa sustainabilită și cum vă puteți face trecerea materialele de vânzare cu amănuntul și de la punctul de vânzare către opțiuni mai durabile.

 

instore-advertising-02.jpg