▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Aplicații

Retail_display_259x194.jpg

Standuri  de vânzare

Sistemele de promovare la raft reprezinta o modalitate eficienta de crestere a vanzarilor intr-un moment cheie: la casa de marcat.

De reținut:

  •  Cand alegi materialul pentru standul de vanzare asigura-te ca se potriveste scopului tau: vrei doar sa informezi sau sa sustina cateva produse mici?
  • Stabilitate: Vrei sa contruiesti o comunicare stabila si puternica si ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa cada in momentul in care clientii iau un produs sau trec pe langa stand si il lovesc.
  • Calitatea tiparului: standul de vanzare va fi vazut de aproape, trebuie sa aiba o calitate buna si textul trebuie sa fie foarte précis.

Produse recomandate

> Priplak
 

Priplak 

Alegerea fireasca in materie de plastice.

Mai multe