▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Aplicații

promotional_packaging_259x194.jpg

Ambalaje  promoționale

Primul lucru pe care il observi la un produs este ambalajul si prezentarea. Materialele de ambalare promotionale si de prezentare sunt moduri de promovare a brandului sau de comunicare si depozitare de informatii

De reținut:

  •  Gandeste-te la functionalitatea ambalajului tau in functie de bunurile ce se impacheteaza.
  •  In functie de complexitatea designului tau asigura-te ca produsul tau are proprietatile de finisare adecvate (rutare, taiere, pliere, rezistenta).
  •  Asigura-te ca produsul tau este potrivit pentru tehnologia de printare pe care planuiesti sa o utilizezi: aminteste-ti ca in functie de cantitatea pe care o produci este posibil sa alegi tehnologii diferite.

Produse recomandate

> Priplak

> PET GAG Symbio

Priplak 

Alegerea fireasca in materie de plastice.

Mai multe

PETGAG Symbio

O formula unica de 3 straturi PETG - APET - PETG ce imbina printabilitatea perfecta a PETG cu avantajul de pret al APET.

Mai multe