c

Produse Alternative de Comunicare Vizuala

ecoresponsible-alternatives-250x142.jpg

Alternative sustenabile pentru fiecare nevoie

De la plăci având ca materie primă hârtia la fel de rigide ca plăcile de plastic, până la materiale textile reciclate din sticle de plastic, am selectat produse inovatoare care vor asigura o calitate și rezistență excelentă a imprimării, respectând în același timp planeta și susținându-vă angajamentul.

 

Antalis se străduiește să ofere alternative eco-responsible pentru toate aplicațiile. 

Începând cu diverse cartoane la fel de rezistente ca plăcile din plastic, și continuând cu materiale textile reciclare realizate din fibrele din sticlele de plastic, am selectat produse care asigură o calitate crescută pentru print și sunt rezistente, în timp ce ținem cont și de planetă și ne respectăm angajamentul. Clasificarea noastră  Green Star System™ oferă șansa de a găsi alternative sustenabile pentru mai multe din aplicațiile existente: selectorul produselor sustenabile te ajută să găsești alternative sustenabile pentru aplicațiile tale.

Știai că e foarte ușor să treci de la PVC-ul cu spumă  la plăcile realizate din carton reciclabil 100% ? De la plăci din carton foarte rezistente, rigide și ușoare sau honeycomb avem alternative pentru tot, chiar și pentru aplicații outdoor!

Înlocuiește banerele din PVC cu alternative sustenabile și descoperă materialele perfromante realizate 100% din Pet-uri reciclate.

Alternative sustenabile pentru fiecare nevoie

Aplicații:

signalistică

la punctul de vânzare

cel mai utilizat
PVC foam board

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_2.png

green-arrow.PNG

Înlocuiește cu un produs pe bază de hârtie displayboard sau dispa  cu conținut de materie primă reciclatăGREEN-STAR-SYSTEM_rgb_5.png

 

     
       

Acestea suunt doar câteva exemple, căutăm constant și evaluăm soluții noi sustenabile cu performanță ridicată

Haideți să descoperiți gama noastră de produse sustenabile și să acționăm împreună pentru o Comunicare Vizuală Sustenabilă.

Verifică în catalogul nostru 

paperman