▶️Produse pentru prevenire si protectie impotriva COVID-19. Verifica oferta actualizata

Raflatac

 

 

Gama de autoadezive Jac  este cea mai buna solutie pentru a satisface tendintele actuale din publicitate si marketing dar si pentru uz general!

Aveti nevoie de o variata gama de etichete autocolante, care sa se potriveasca cerintelor diverse din partea clientilor: de la simple etichete, la standuri si signalistica cu mare impact vizual?
Ati gasit ce va trebuie:
-  Gama Jac cuprinde atat hartii, cretate si necretate, cat si folii PP si PVC
-  Produsele pot fi tiparite atat conventional, prin tiparul offset, flexo, serigrafie, cat si digital, in concordanta cu necesitatile si bugetul disponibil.

 

 

Autocolantul perfect potrivit pentru aplicația dorită

  • Hartiile Jac sunt potrivite pentru etichete de inalta calitate de uz general si comercial, tiparite in policromie. Foliile Jac sunt destinate aplicatiilor care necesita o rezistenta si stabilitate crescute, atat pentru interior cat si pentru exterior.
  • Gama Jac poate fi produsa cu diverse tipuri de adeziv acrilic pe baza de dispersie: permanent, nonpermanent sau cu diverse proprietati speciale (foarte rezistent, rezistent la temperaturi scazute etc).
  • Suportul gamei Jac este o hartie siliconata fara conținut de pasta mecanica. Este tratata impotriva umiditații printr-o tratare pe una din fete, beneficiind astfel de o buna stabilitate dimensionala si o excelenta planeitate.
  • Gama Jac este disponibila fara striatii sau cu striatii dispuse la 3.1 cm la hartii cu adeziv permanent si 3.5cm la adeziv nonpermanent.Striatiile sunt dispuse la 6,25 cm la folii.