c

Raflatac

 

 

Gama de autoadezive Jac  este cea mai buna solutie pentru a satisface tendintele actuale din publicitate si marketing dar si pentru uz general!

Aveti nevoie de o variata gama de etichete autocolante, care sa se potriveasca cerintelor diverse din partea clientilor: de la simple etichete, la standuri si signalistica cu mare impact vizual?
Ati gasit ce va trebuie:
-  Gama Jac cuprinde atat hartii, cretate si necretate, cat si folii PP si PVC
-  Produsele pot fi tiparite atat conventional, prin tiparul offset, flexo, serigrafie, cat si digital, in concordanta cu necesitatile si bugetul disponibil.

 

 

Autocolantul perfect potrivit pentru aplicația dorită

  • Hartiile Jac sunt potrivite pentru etichete de inalta calitate de uz general si comercial, tiparite in policromie. Foliile Jac sunt destinate aplicatiilor care necesita o rezistenta si stabilitate crescute, atat pentru interior cat si pentru exterior.
  • Gama Jac poate fi produsa cu diverse tipuri de adeziv acrilic pe baza de dispersie: permanent, nonpermanent sau cu diverse proprietati speciale (foarte rezistent, rezistent la temperaturi scazute etc).
  • Suportul gamei Jac este o hartie siliconata fara conținut de pasta mecanica. Este tratata impotriva umiditații printr-o tratare pe una din fete, beneficiind astfel de o buna stabilitate dimensionala si o excelenta planeitate.
  • Gama Jac este disponibila fara striatii sau cu striatii dispuse la 3.1 cm la hartii cu adeziv permanent si 3.5cm la adeziv nonpermanent.Striatiile sunt dispuse la 6,25 cm la folii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paperman