Avem hârtie pentru orice nevoie

Antalis vă sprijină nevoile de comunicare tipărită printr-o gamă largă de hârtie, cartonașe, plicuri și produse cu valoare adăugată, cum ar fi hârtii creative, sintetice și etichete.

Deoarece suntem comerciantul de hârtie N°1 în Europa, oferim mult mai mult decât Produse: ne ajutăm clienții să-și dezvolte afacerea de imprimare digitală, exprimându-și creativitatea și atingerea obiectivelor ecologice.

Products-home-image.jpg

olin-design-logo.jpg

Alegerea premium pentru solicitările pretențioase. Hârtiile și cartoanele Olin Design oferă o imprimare imbatabilă. Cele 3 finisaje și cele 5 nuanțe transmit perfect un sentiment de autenticitate cu un efect de imprimare mat perfect.

conqueror-logo.jpg

Conqueror este recunoscut la nivel mondial ca simbol al hârtiei de calitate premium pentru afaceri și comunicare

curious-logo.jpg

Cea mai inovatoare gamă de hârtii creative într-o singură colecție: Matter, SKIN, Touch, Metallics și Translucents.

keaykolour-logo.jpg

Îndrăzneț și incitant, vibrant și versatil, Keaykolour combină calitatea și inovația într-o colecție unică de hârtie și carton.

olin-colours-logo.jpg

Pop'Set devine Olin Colours! Luptă împotriva griului din jur și dă viață comunicării tale.

olin-origins-logo.jpgNoua gamă de hârtie creativă pentru clienții preocupați de ecologie oferă 5 nuanțe organice cu un finisaj aspru și o atingere moale subtilă. Este, de asemenea, neutru din carbon.

rives-logo.jpg

Renumita gamă de hârtie și cartoane texturate pentru publicitate, comunicare corporative și ambalaje. Disponibil in 5 finisaje.

Hârtii Offset 

serixo-410x197.jpg

Hârtie offset.

Produse reciclate

Products-home-cocoon.jpg

Cocoon este o hârtie de înaltă calitate 100% reciclată și 100% albă. Cocoon protejează mediul înconjurător fără a compromite rezultatele imprimării.

Products-home-cyclus.jpg

Nuanță naturală și hârtie 100% reciclată cu o istorie puternică, Cyclus oferă o gamă larga de posibilități pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră de imprimare.

nautilus.jpgNAUTILUS® este o hârtie premium necretată din fibre reciclate 100% cu două nuanțe de alb: alb natural și alb strălucitor.

Cartoane

Products-home-invercote.jpg

Gama cartoanelor pentru ambalaje de lux

Metsa_Horiz_Logo_Color_RGB-resize580x280.png

MetsäBoard pentru cutiile pliabile ușoare și durabile, de la produse cu o senzație naturală până la cele care dau impresia de lux.

Hârtii cretate

Products-home-novatech.jpg

Novatech oferă una dintre cele mai mari game de hârtie cretată certificată FSC® sau PEFC cu 5 finisaje pentru imprimare offset.

2U.jpg

Hârtie cretată pe ambele fețe pentru toate nevoile de imprimare

Specialități

Products-home-reacto.jpg

Numele de marcă de renume mondial, acum disponibil la Antalis. Performanță perfectă, formulare perfecte cu hârtie autocopiantă reacto®.

Products-home-upm.jpg

Produsele UPM Raflatac au selecția potrivită de materiale pentru față, adezivi și suporturi pentru a acoperi toate cerințele estetice și de performanță ale aplicațiilor dumneavoastră.

polyart-brand-logo.jpg

Hârtia sintetică, care arată, se simte, se imprimă, se transformă ca o hârtie premium care rezistă la apă, intemperii, grăsimi, substanțe chimice și este foarte rezistentă la rupere.