Avem hârtie pentru orice nevoie

Antalis vă sprijină nevoile de comunicare tipărită printr-o gamă largă de hârtie, cartonașe, plicuri și produse cu valoare adăugată, cum ar fi hârtii creative, sintetice și etichete.

Deoarece suntem comerciantul de hârtie N°1 în Europa, oferim mult mai mult decât Produse: ne ajutăm clienții să-și dezvolte afacerea de imprimare digitală, exprimându-și creativitatea și atingerea obiectivelor ecologice.

Products-home-image.jpg

Hârtii Creative

curious-collection.jpg

Cea mai inovatoare gama de hârtii creative intr-o singură colecție: Matter, SKIN, Touch, Metallics și Translucents.

keykolour.jpg

Îndrăzneț și incitant, vibrant și versatil, Keaykolour combină calitatea și inovația într-o colecție unică de hârtie și carton.

pop-set.jpg

Descoperiți noile hârtii Pop'Set concepute pentru a lupta împotriva griului din jurul nostru și pentru a vă aduce comunicarea la viață

Hârtii Offset 

serixo-410x197.jpg

Hârtie offset.

Produse reciclate

Products-home-cocoon.jpg

Cocoon este o hârtie de înaltă calitate 100% reciclată și 100% albă. Cocoon protejează mediul înconjurător fără a compromite rezultatele imprimării.

Products-home-cyclus.jpg

Nuanță naturală și hârtie 100% reciclată cu o istorie puternică, Cyclus oferă o gamă larga de posibilități pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră de imprimare.

nautilus.jpgNAUTILUS® este o hârtie premium necretată din fibre reciclate 100% cu două nuanțe de alb: alb natural și alb strălucitor.

Cartoane

Metsa_Horiz_Logo_Color_RGB-resize580x280.png

MetsäBoard pentru cutiile pliabile ușoare și durabile, de la produse cu o senzație naturală până la cele care dau impresia de lux.

Hârtii cretate

Products-home-novatech.jpg

Novatech oferă una dintre cele mai mari game de hârtie cretată certificată FSC® sau PEFC cu 5 finisaje pentru imprimare offset.

2U.jpg

Hârtie cretată pe ambele fețe pentru toate nevoile de imprimare

Specialități

Products-home-reacto.jpg

Numele de marcă de renume mondial, acum disponibil la Antalis. Performanță perfectă, formulare perfecte cu hârtie autocopiantă reacto®.

Products-home-upm.jpg

Produsele UPM Raflatac au selecția potrivită de materiale pentru față, adezivi și suporturi pentru a acoperi toate cerințele estetice și de performanță ale aplicațiilor dumneavoastră.

polyart-brand-logo.jpg

Hârtia sintetică, care arată, se simte, se imprimă, se transformă ca o hârtie premium care rezistă la apă, intemperii, grăsimi, substanțe chimice și este foarte rezistentă la rupere.