Ambiția Antalis este să se impună ca un lider incontestabil ecologic în industria hârtiei, prin stabilirea unor standarde clare și lizibile.

img-green-connection-1.jpg

Green Connection

Grupul a lucrat întotdeauna îndeaproape cu furnizorii săi, clienții și alte părți interesate pentru a combina inovația, valoarea adăugată și urmărirea excelenței ecologice și a susținut eforturile locale de dezvoltare durabilă ale filialelor sale prin inițiative precum Săptămânile verzi, Zilele verzi, broșura verde. ...

Pentru a se asigura că un mesaj coerent stă la baza acestor diferite acțiuni și pentru a oferi o strategie ecologică coerentă, structurată, la nivelul întregului grup, Antalis a dezvoltat o identitate corporativă ecologică umbrelă cunoscută sub numele de „Antalis Green Connection”. În termeni tangibili, aceasta înseamnă că, în viitor, instrumente de comunicare ecologice dedicate, cum ar fi „ștampila verde”, un logo ușor de recunoscut, care va distinge Antalis, vor apărea pe toate materialele de comunicare corporativă, broșurile de produse și pliantele atunci când se referă la verde. proiecte sau inițiative.

Mai jos, câteva acțiuni ambițioase care poartă acum ștampila verde Antalis și susțin obiectivul grupului de a deschide calea în responsabilitatea ecologică:

img-green-connection-2.jpg

Green Star System™

Un sistem simplu și ireproșabil care evaluează nivelul de ecoresponsabilitate al tipurilor de hârtie. Acest instrument ia în considerare originea fibrei și procesul de fabricație. Acesta atribuie un clasament cu stele fiecărui produs din hârtie, de la zero la cinci stele pe baza performanței sale de mediu. Pentru și mai multă trasabilitate, Antalis a creat Antrak, platforma de furnizori Antalis care garantează că produsul tău provine dintr-un lanț de aprovizionare responsabil

  • Află mai mult

img-green-connection-6.jpg

Oferta de produse Eco-responsabile

Antalis a construit o ofertă de produse ecologice, care este una dintre cele mai largi disponibile pe piață în prezent, adaptată la toate tipurile de tehnici de imprimare și finisare și care aderă la acreditările stricte de mediu. Acest lucru le permite clienților corporativi să integreze cu ușurință utilizarea hârtiei în politica lor de CSR, ținând, de asemenea, în considerare costurile și prioritățile aplicațiilor.

img-green-connection-5.jpg

Certificare multi-site FSC® și PEFC 

Pe lângă concentrarea pe produse cu o performanță puternică de mediu, Antalis este, de asemenea, atent la acreditările de mediu ale întregului lanț de aprovizionare. Antalis este primul de pe piață care a înființat o certificare FSC® și PEFC pentru mai multe site-uri pentru a asigura trasabilitatea și transparența deplină pe întregul lanț de aprovizionare. Auditurile sunt efectuate pe logistică (etichetare, depozitare separată a produselor, livrare), precum și pe sistemele informaționale (referințe, categorii de produse...) și procese de marketing și vânzări (utilizarea logo-urilor, training...). Utilizarea standardelor înseamnă că toate țările certificate trebuie să îndeplinească aceleași cerințe de mediu pentru clienții lor. Astăzi, 32 de entități Antalis din întreaga lume fac parte din acest program.

Unelte verzi

În calitate de lider ecologic, Antalis continuă să dezvolte și să promoveze mai multe instrumente pentru a sprijini și ușura comunicarea cu privire la impactul hârtiei asupra mediului. Descoperă-le și distribuie-le când îți place. Un video dinamic despre mituri și idei preconcepute cu privire la hârtie și eco-responsabilitate. Urmărește videoclipul, vei fi surprins! Industria hârtiei este una dintre industriile eco-responsabile și contribuie la reîmpădurire.

Carta albă 

Aflați mai multe despre ce este cu adevărat hârtia eco-responsabilă.

Broșuri de mediu, mostre și cărți de mostre

Broșurile de produse oferă utilizatorilor informații clare și concise despre caracteristicile tehnice și posibilitățile de aplicare ale fiecărei mărci, oferind în același timp mostre și mostre le permite utilizatorilor să atingă și să manipuleze produsele și să le evalueze potențialul.