LGBT-blog.jpg

Design for Good  - Diversitatea designului în comunitatea LGBTQ+ și provoacă actualizarea identității vizuale a Heritage of Pride

Luna Diversității este ocazia de a ridica vocile în comunitatea LGBTQ+*. Și, deși este o perioadă de sărbătoare, nu trebuie să uităm că originile mândriei provin dintr-un loc serios, unde homosexuali, lesbiene, bisexuali, transsexuali și alți membri queer ai societății au trebuit să lupte pentru ca drepturile și vocile lor să fie auzite. .

Design-for-good-ecology-blog.jpg

Design for Good
Proiectarea viitorului mediului

Impactul omului asupra lumii naturale este, fără îndoială, cea mai presantă problemă a timpului nostru. Devine din ce în ce mai important ca indivizii, întreprinderile și guvernele să înțeleagă cum pot lua măsuri pozitive pentru mediu.

maud-vantours-blog.jpg

Maud Vantours despre posibilitățile nelimitate

Imaginația nelimitată a lui Maud Vantours despre posibilitățile hârtiei este piatra de temelie a carierei sale creative. În onoarea viitoarelor premii, ne-am întâlnit cu Maud pentru a discuta despre călătoria ei creativă de la cele mai timpurii amintiri de design până la înființarea și succesul ulterior al studioului ei de design, precum și despre procesul ei de contribuție la premii în sine.

maud-vantours-blog.jpg

Maud Vantours despre posibilitățile nelimitate

Imaginația nelimitată a lui Maud Vantours pentru posibilitățile nelimitate de prelucrare a hârtiei este piatra de temelie a carierei sale creative. În onoarea viitoarelor premii, ne-am întâlnit cu Maud pentru a discuta despre călătoria ei creativă de la cele mai timpurii amintiri de design până la înființarea și succesul ulterior al studioului ei de design, precum și despre procesul ei de contribuția ei la premii în sine.

Wedding-blog.jpg

Tradiția invitațiilor de nuntă
Trecut, Prezent și Viitor 

Nunțile sunt printre cele mai importante ocazii pe care le cunoaștem în viață. Astfel, are sens doar ca invitațiile să fie la înălțimea ocaziei, încântându-i pe cei suficient de norocoși să fie chemați la un eveniment atât de vesel din viața de cuplu.

LGBT-blog.jpg

Design for Good  - The Diversity of Design in LGBTQ+ community & causes Heritage of Pride’s visual identity update

Pride month is the occasion to lift up voices in the LGBTQ+* community. And while a time of celebration, we mustn’t forget that the origins of pride come from a serious place, where gay, lesbian, bisexual, transgender, and other queer members of society have had to fight for their rights and voices to be heard. 

Design-for-good-ecology-blog.jpg

Design for Good
Designing the Future of the Environment

Man’s impact on the natural world is arguably the most pressing issue of our time. It’s becoming increasingly important for individuals, businesses, and governments to understand how they can take positive action for the environment.

OOC-blog.jpg

OLIN ORIGINS - A peek into
Carlin’s creation process for the line

A world-renown colour specialist, Carlin has been central to the development of the Olin Origins range. Meant to reinvent the “kraft” concept for a premium paper, Olin Origins is declined today in five colours: Chalk, Cereal, Pebble, Indigo and Lava stone.

 

CBG-blog.jpg

Pulpă reciclată premium

Ce înseamnă „ Premium Recycled ”? Gamele noastre reciclate sunt realizate cu o pastă reciclată superioară. O selecție atentă a deșeurilor și procesul specific de decerneală asigură curățenia pastei și imprimabilitatea excelentă. Acest proces și expertiza fabricilor noastre ne permit să oferim hârtie reciclată de înaltă calitate.

 

6-eco-friendly-creative-papers.jpg

6 hârtii prietenoase cu mediul 
pe care să nu le ratezi!

Antalis a construit o ofertă de produse ecologice, care este una dintre cele mai largi disponibile pe piață în prezent, adaptată la toate tipurile de tehnici de imprimare și finisare și care aderă la acreditările stricte de mediu.

A-decade-of-Pantone-of-the-year.jpg

O decadă de când avem culoarea anului de la Pantone

O adevărată instituție a culorii, Pantone își dezvăluie în fiecare an culoarea emblematică, culoarea care va stabili tendința în lumea modei și a designului. Institutul de culoare Pantone prezice culoarea care va stabili ritmul anului datorită grupului său de colorişti experţi şi pe baza tendinţelor viitoare dictate de birourile de tendinţe.

                         DISTRIBUIE #ANTALISCREATIVEPOWER

footer.jpg
Descoperă

gama noastră de hârtii creative

Descoperă