c

DOCUMENTAȚIE D2B

swatchbook_259x194.jpg

Mostrarul  d2b

Disponibil în 2 versiuni: HP Indigo si Dry Toner, mostrarul Antalis d2b reprezinta cartea de capatai a substraturilor digitale.

O gama variata de materiale

Mostrarele atotcuprinzatoare au mostre pentru fiecare produs digital disponibil de la cretate, specialitati si hartii creative. Oricare ar fi tehnologia folosita, mostrarele d2b includ toate produsele care sunt compatibile cu echipamentul tau digital.

Materiale noi si inovatoare

Aceasta noua generatie de mostrare ofera o abordare diferita in alegerea hartiilor digitale. Nu trebuie sa fim restrictionati de utilizarea hartiilor in dimensiuni standard doar pentru ca sunt niste optiuni sigure si cunoscute. Ar trebui sa exploram cele mai noi materiale care aduc valoare materialelor de comunicare.

O gamă variată de Hartii Creative precum si o selectie de Specialitati (polypropylena, polyester…), etichete, cartoane grafice si chiar folii magnetice au fost create pentru a te ajuta sa ecplorezi  materiale noi si inovative care adauga valoare materialelor tiparite.

Carduri tiparite

Mostrarele d2b includ mostre UNICAT si CARDURI TIPARITE care nu au mai fost prezentate pana acum !

sample_cards

Cu ce te ajută mostrarele d2b ?...

Nu e vorba doar despre imprimare, vorbim despre alegerea strategica care poate maximiza rezultatul actiunilor tale, vorbim despre un material pe care se imprima excelent. Noile mostrare d2b de la Antalis te pot ajuta.

 

swatches

 

paperman