▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Letterhead-and-Corporate-Com_ContentPage_259x194.jpg

Foi  cu antet și comunicare corporativă

Hartia pe care o alegi trebuie sa reflecte imaginea businessului tau si exista o serie de lucruri de care trebuie tinut cont atunci cand alegi un tip de hartie.

De  reținut

 •  Cauti un aspect traditional sau unul modern?
 •  Priveste cartile de vizita: toate detaliile, precum bogatia, sensibilitatea la atingere si aspectul te vor ajuta sa creezi acea imagine importanta de inceput in relatia cu client. Poti sa starnesti mai mult interes prin laminarea a doua piese in 2 culori si adaugarea de plastic 3D. Alege utilizarea unor hartii din noua generatie, ce dispun de culori in tendinte sau de finisari speciale precum Metallics sau Translucents.
 •  Asigura-te ca logo-ul tau este pozitionat bine in foaia cu antet si se incadreaza in intregul design. Este posibil sa fii nevoit sa construiesti designul in jurul logo-ului pentru a fi sigur ca intreaga comunicare merge in directia potrivita.
 •  Decide daca imaginile alese sunt color, alb si negru sau o combinatie de acestea doua.
 •  Nu uita sa iei in considerare faptul ca daca ai o foaie cu antet fata verso, va trebui sa alegi o hartie opaca so nu una subtire, ca sa eviti aspectul inestetic creat de vizibilitatea scrisului de pe verso.
 •  Tine cont de finisarile speciale, precum embosarea, termografia, laminarea, lacuirea sau perforarea, pe care ai vrea sa le incluzi.
 •  Documentul de comunicare va fi tiparit laser in cele din urma? In acest caz trebuie sa alegi o hartie proiectata in acest scop.
 •  Doresti plicuri care sa se potriveasca documentului?
 •  Cum vei distribui documentul de comunicare? Daca planuiesti sa il expediezi prin posta, tine cont de faptul ca dimensiunea, grosimea si greutatea plicurilor alese vor influenta costul de expediere.
 •  Foile cu antet sau celelalte documente de comunicare necesita un nivel de securitate in plus, precum personalizare cu filigran pentru a evita copierea? Ai grija cu pozitionarea filigranului pentru a nu modifica aspectul logo-ului.
 •  Prerogativele de mediu sunt importante pentru tine? Daca da, exista o varietate de hartii pentru a-ti indeplini cerintele.
 •  Tine cont tot timpul de costuri si de bugete.
 • Aspectul 

  Materialele direct mailing vor beneficia de varietatea de culori, texturi si finisari ale hartiilor utilizate, intrucat vor contribui la atragerea atentiei si la incurajarea destinatarului de a deschide si de a citi.


  >  Produse recomandate: Keaykolour - Rives - Curious Collection - Pop'Set - Conqueror Bamboo - Coloraction

  Vezi produse
 • Aspectul  contemporan

  Hartii extra albe, matasoase pentru un aspect conturat si placut.

  > Produse recomandate: Conqueror CX22 - Iridescent & Conqueror Print Excellence - Olin Smooth - Pop'Set

  Vezi produse
 • Plicuri 

  Intotdeauna de o importanta mare intrucat sunt primele lucruri pe care oamenii le vad. Nu uita sa te asigura ca documentul tau este potrivit dimensiunii plicului.

  >  Produse recomandate: Conqueror - Rives - Pop'Set - Curious Collection

  Vezi produse
 • Ilustrare 

  Hartiile lucioase sunt recomandate pentru imaginile colorate, dar foarte multe hartii necretate din ultima generatie vor reda rezultate foarte bune.

  > Produse recomandate: Conqueror Print Excellence - Olin Regular

  >
  Vezi produse
 • Mediul 

  Antalis ofera o gama variata de produse certificate si reciclate. Antalis va asigura ca toate hartiile noastre sunt realizate pulpa provenind din păduri bine gestionate, astfel încat sa puteti fi sigur ca documentele pe care le utilizati au in spate un lant de productie cu responsabilitate sociala - de la copacii utilizati pentru obtinerea pulpei pana la imprimanta. Majoritatea brandurilor dispun de o gama de reciclate, prin urmare poti fi increzator ca hartiile noatre prietenoase cu mediul in care traim cu totii si nu-l vor afecta.

  > Produse recomandate: Conqueror 100% reciclat - Olin 70% reciclat - Cyclus

   

  Mai multe

Conqueror 

conqueror_push2_145x111.jpg

Cel mai inalt standard in lume pentru comunicare corporativa.

Olin 

olin_push_145x111.jpg

Cea mai complexa gama de  offset premium de pe piata cu o calitate a tiparului de neinvins.

Mai multe

Rives 

rives_push_145x111.png

Varietate de texturi si de efecte de imprimare.

Mai multe

Pop 'Set

popset_push_145x111.jpg

Gama de hartii reciclate colorate pentru inspiratie de zi de zi.

Mai multe

Curious collection

curious_collection_push_145x111.jpg

Gama de hartii creative cele mai inovative adunate intr-o singura colectie.

Cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

Gama de hartie 100% reciclata, pentru a arata ca ne pasa de mediu.

paperman