▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Covers-and-Folders_ContentPage_259x194.jpg

Coperți  și mape

Copertile si mapele pot fi foarte bine realizate din punct de vedere al designului, dar este important sa alegi hartia potrivita, intrucat aspectul reflecta imaginea companiei tale in fata clientilor existenti sau vizati.

De reținut:

 •  Gandeste-te la impactul pe care vrei sa-l obtii in fata clientilor si asigura-te ca vei utiliza cartoane care vor face asta.
 •  Tiparul digital poate fi cea mai buna varianta de a produce copertile si mapele, in special daca este vorba de cantitati mici sau de personalizare.
 •  In orice caz, chiar daca intentionezi sa imparti clientii pe anumite grupuri si sa produci coperti potrivite fiecarui grup, va fi mai economic daca alegi tiparul digital si te va diferentia de competitorii tai.
 •  Daca mesajul transmis de coperti si mape este important atunci un carton creativ te va ajuta sa atragi si mai mult atentia. Exista unele cartoane extraordinare care iti vor da ceea ce le ceri si te vor asigura de impactul creat. De asemenea cartoanele grafice se adapteaza foarte bine, fiind un suport mai bun decat o hartie cretata de acelasi gramaj.
 •  Proprietatile de faltuire si pliere sunt criterii importante cu atat mai mult cu cat vor face o mare diferenta in aspectul copertilor si mapelor.
 •  Costul trebuie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vei produce o coperta sau o mapa premium, de lux, de larg consum sau una ieftina si apoi vei putea sa planifici continutul, sa tiparesti si sa aplici finisarile cele mai potrivite produsului si bugetului tau.
 •  In cazul in care planuiesti sa expediezi coperta sau mapa prin posta trebuie tinut cont de dimensiune, grosime si greutate intructa toate acestea influenteaza costurile de expediere. Luati in considerare plicurile sintetice pentru o mai mare rezistenta.
 •  Daca certificarile de mediu sunt importante pentru tine, atunci o varietate de produse vin sa te intampine in acest sens.
 • Aspectul 

  Aspectul modern, traditional sau contemporan sunt factori de luat in considerare intrucat fiecare necesita cartoane diferite pentru a crea aspectul pe care doresti sa-l afisezi in fata clientilor.

   Produse recomandate:

  Hartii creative: Keaykolour - Rives - Curious Collection - Pop'Set - Conqueror Bamboo (toate includ si plicuri aferente)

  Cretate: MS Green - Claro - Novatech

  Necretate: Coloraction

  Vezi produse
 • Durata de viață

  Ia in calcul durata de viata a copertelor sau a mapelor si faptul ca cele mai groase cartoane vor rezista mai mult decat variantele lor mai subtiri. Daca ai indoieli in privinta celei mai bune optiuni, solicita ajutorul reprezentantilor de vanzari Antalis.

  > Produse recomandate: Carta Integra

  Vezi produse
 • Plierea 

  Tipul si greutatea cartonului pe care il folosesti, in combinatie cu flapsurile si buzunarele, se relfecta in momentul in care produsul final nu ramane plat cand e inchis. Diverse cartoane reactioneaza in diferite feluri. Daca vrei sa faci un mock-up pentru a vedea cum arata, cere ajutorul echipei de vanzari si ei te vor ajuta.

   

Keaykolour 

keaykolour_collection_push_145x111.jpg

O gama de cartoane colorate de calitate premium extraordinare la atingere si cu certificari de mediu inovative.

Mai multe

Pop 'Set

popset_push_145x111.jpg

Gama de hartii reciclate colorate pentru inspiratie de zi de zi.

Mai multe
paperman