▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Informații personalizate

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Informații  personalizate

Te ajută să vinzi mai bine

Raspunde rapid si eficient cererilor clientului sau prospectului, ofera o solutie unei cerinte complexe, inovative, mai competitive din punct de vedere al costurilor, integreaza noi produse, ofera mostre. Acestea sunt doar cateva din provocarile care te pot ajuta sa castigi un proiect. Din acest motiv, Antalis a creat o serie de servicii care sa te ajute sa alegi mai rapid si usor cel mai bun produs care se potriveste perfect nevoilor specifice ale fiecaruia dintr-o gama de peste 2000 de repere.

 • Consultanți în domeniul hârtiei

  Echipa noastra de consultanti intelege pe deplin tendintele pietei si stie care sunt jucatorii principali jucatori. Ei te pot ajuta sa-ti dezvolti afacerea facandu-ti cunostinta cu agentiile si clientii finali 

 • Catalogul de produse

  Acesta reprezinta instrumentul de lucru zilnic in relatia cu noi. La o prima privire poti gasi gama completa a produselor cu descriere detaliata, specificatii tehnice si pret pentru fiecare articol.

 • Mostre 

  Incearca, atinge, compara: avem mostre ale hartiilor creative si produselor de ambalat

 • Mostrare 

  Un instrument util care-ti  permite sa descoperi pe deplin experienta Antalis: atinge si experimenteaza instant culori, texturi si gramaje

 • Paperpoint 

  Un adevarat showroom menit sa te inspire, acest spatiu este destinat gandirii creative care da viata  ideilor. Showroomul nostru te ajuta sa gasesti produsul potrivit pentru a transforma in realitate ideile tale.

 • Antalis online

  Mai usor, mai rapid, mai eficient, site-ul nostru a fost creat sa te ajute sa faci cele mai bune alegeri.

paperman