▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Comunicare Vizuală Sustenabilă

CountOnYou-250x140.PNG

Sustenabilitatea Comunicării Vizuale

Mediul înconjurător țipă după ajutor. Știm asta. Clienții noștri știu asta. Clienții lor știu asta.  În calitate de distribuitor important pentru industria de Signalistică, noi - tu , voi, cu toții, alături de clienți și parteneri - avem un rol extrem de important pentru a face industria mai responsabilă. 

 

PENTRU A FACE DIFERENȚA, TREBUIE SĂ FACEM ECHIPĂ CU TOȚI CEI IMPLICAȚI.

Este timpul să accelerăm tranziția către produse de signalistică și afișaj eco-responsabile. Aceasta este mai mult decât o viziune. Este un angajament. Și nu este bun doar pentru planetă. Este  o mișcare de business inteligentă. Consumatorii cer acțiuni responsabile. Aceia care le vor adopta azi vor fi mai bine echipați pentru mâine.

 

VESTEA BUNĂ ESTE CĂ A FI RESPONSABIL ESTE MULT MAI SIMPLU DECÂT TE GÂNDEȘTI.

Pentru a genera schimbări în Comunicarea Vizuală, am creat un cadru care combină achiziția responsabilă, produse eco-prietenoase măsurate după un criteriu obiectiv și o echipă de suport, oferind tuturor clienților noștri tranziția ușoară către sustenabilitate.

 

raindrop.jpg

DEZVOLTAREA LANȚULUI DE APROVIZIONARE SUSTENABIL

Începând cu 2013, ne-am angajat în dezvoltarea unui management responsabil al lanțului de aprovizionare. În acest scop am dezvoltat ANTRAK, o platformă online care ne permite să colectăm, să centralizăm și să analizăm informațiile furnizorilor legate de reglementarea și trasabilitatea produselor  precum și angajamentele CSR ale acestora.

 

CREAREA  UNUI SISTEM OBIECTIV DE EVALUARE

Vrem să evoluăm. Este esențială luarea unor decizii responsabile, precum și demonstrarea valorilor adoptate. Prin binecunoscutul sistem Green Star System™, măsurăm elemente cheie, inclusiv utilizarea materiei prime și reciclabilitatea la sfârșitul duratei de viață, fiecare produs primind un rating de la zero la cinci stele. Am extins acest sistem de evaluare la produsele de comunicare vizuală. Scopul este să avansăm împreună în căutarea soluțiilor sustenabile și să vă oferim informații pe care să le împărtășiți propriilor clienți. Ne propunem ca 75% din produsele noastre să fie evaluate cu 3 stele sau mai mult până în 2030.


 

    beige.jpg

 

FURNIZAREA PRODUSELOR  POTRIVITE

Uneori, plasticul este cu adevărat fantastic. De fapt, uneori este chiar pragmatic din punct de vedere ecologic, ca în cazul foliilor pentru ferestre care reflecta la căldura sau a foliilor decorative concepute pentru a evita renovările risipitoare ale interioarelor. Dar în imaginea de ansamblu există o urgență clară de a trece de la materiale bazate pe resurse fosile la soluții reciclate, reciclabile și pe bază de fibre naturale.

Oferim alternative eco-responsabile pentru majoritatea aplicațiilor de comunicare vizuală în interior și exterior, cu același nivel ridicat de performanță. Veți fi surprins de calitatea soluțiilor eco-responsabile în care am investit!

 

 

SIMPLIFICAREA TRANZIȚIEI CĂTRE O AFACERE SUSTENABILĂ

Simplificarea tranziției către o afacere eco-responsabilă

Vrei să ai o afacere mai responsabilă, dar ești îngrijorat în ceea ce privește bugetul, procesele și așteptările tale legate de calitate. Știm că sunt multe de analizat și o astfel de tranziție poate fi complexă.

Specialiștii noștri în domeniul sustenabilității sunt pregătiți să vă ajute, să vă asculte și să vă înțeleagă nevoile, să exploreze noi alternative și să vă asiste pentru o tranziție simplă, eficientă și viabilă pentru succesul pe termen lung.

    leaf.jpg

 

PUTEM SĂ CONTĂM PE TINE? 

Acest lucru este mult mai mare decât noi. Nu o putem face singuri și nici nu vom face totul într-un singur pas. Avem un obiectiv comun de a construi o lume în care comunicarea vizuală eco-responsabilă să fie standardul.

Avem mult de lucru. În calitate de companie lideră de piață, am pus bazele pentru a merge mai departe. Acum mizăm pe dvs. pentru a ne ajuta să facem o diferență reală. Să facem progrese împreună!

Haideți să mergem mai departe împreună!

Comunicarea vizuală - Green Star System

viscom-gss-small.png

Cu Green Star System al  Antalis pentru Comunicarea Vizuală, adaugi noi criterii de diferențiere pentru produselor tale.  O alegere care va genera emoții vizuale, generând în același timp excelență pentru mediu.

Află mai multe

Alternative sustenabile

tree.png

Ești în căutarea alternativelor eco-responsabile  pentru aplicațiile tale? Află despre oferta noastră de produse sustenabile și haideți să acționăm împreună pentru o comunicare bizuală sustenabilă. 

Learn more

 

antrak_259x194.jpeg

Antalis, lanț de distribuție sustenabil.

Descoperă cum Antalis își întărește trasabilitatea și sustenabilitatea lanțului de distribuție.

Learn more
paperman