▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

MEDIU

Știri  verzi

Informează-te!

 •  Studiul EcoAct

  Antalis si Arjowiggins Graphic au organizat un studiu in Octombrie 2015 alaturi de EcoAct Act, expert in strategii de mediu si  au descoperit ca utilizarea hartiei reciclate duce la o crestere a costurilor cu un procent ce variaza intre 0.1 si 3.7% in comparatie cu utilizarea hartiei din pulpa virgina (FSC® sau PEFC) depinzand de proiectul de comunicare. Studiul a cercetat fiecare etapa din procesul de dezvoltare de la design pana la imprimare si livrarea documentelor.

  Afla mai mult
 • Ajuta ursuleții orfani să supraviețuiască

  Lumea noastră este vastă și colorată, spectaculoasă și diversă, dar pădurile noastre cum sunt? Și mai spectaculoase și bogate și vor rămâne așa, mai ales dacă noi ne implicăm în protecția lor și a minunatelor specii care le populează. Dintre acestea, ursul este de o importanță majoră, iar acum avem ocazia să salvăm împreună singurul Orfelinat de Urși din Europa.
  Ce putem face  împreună?
  Putem asigura hrana  ursuleților din orfelinat pentru o lună sau mai mai mult. Comandă în luna noiembrie Image Coloraction – produs certificat FSC – și 10% din valoarea tuturor comenzilor, o vom dona către Orfelinatul de Urși.
  Cum?
  Alături de partenerii noștri de la WWF-Romania, am decis să ne implicăm în campania de finanțare a Orfelinatului din Munții Hășmaș. Ursuleții vor fi tare încântați să primească hrană și îngrijire înainte de iarnă. Credem că împreună putem fi eroii lor.

  Cere ca toată hârtia folosită de către compania în care lucrezi să provină din surse responsabile 100%. Image Coloraction este gama de hârtii pentru imprimare offset și pentru copiator sau imprimanta de birou, colorată în masă, disponibilă în două gramaje de 80 si 160 grame/mp, 16 nuanțe pale sau intense (Image Forest, Bleau, Ivory, Yellow, Pink, etc.).  

   

 • 15-11-2014 Eticheta EU Ecolabel este disponibilă și pentru materialele tipărite

  Recunoscută în toată Europa, eticheta se aplică pe toate materialele tipărite 

  Criteriile de aplicare pentru EU Ecolabel în cazul materialelor tipărite au fost create pentru a recompensa produsele care sunt în conformitate cu cele mai inportante cerințe de mediu. Se aplică produselor care conțin cel puțin 90% hârtie, carton (80% în cazul cărților, cataloagelor, broșurilor).

  mai mult
paperman