c

Logistics-Manager_ProfilePage_185x114.jpg

Sunt Director de Logistică

La Antalis îți îndeplinim toate cerințele. Păstrăm toate produsele la noi în depozit. Livrăm unde e nevoie la data specificată, la adresa solicitată. Clientul tău poate avea până la 1,000 de adrese diferite de livrare. Apelează la Antalis!

SOLUȚII  LOGISTICE

Acest serviciu implica manipulare manuala si tordonarea documentelor tiparite. Depozitam produsele tale si le trimitem la destinatia finala.

Mai multe

Livrarea  la ora specificată

Te confrunți cu o urgență, ai o cerință specifică care trebuie adaptată companiei tale? Avem o soluție care ți se potrivește. Un serviciu special prin care îți pregătim și livrăm comanda.

Mai multe

servicii  de manipulare

Ai nevoie de o livrare ne automatizată ?
Știm să pregătim o echipă care să organizeze această livrare.

Mai multe

Produse  pentru ambalare

Gama de produse pentru ambalare cuprinde produse, echipamente, soluții și servicii

Aceasta face din Antalis un magazin de unde poti achizitiona toate materialele de ambalare. De la benzi standard pana la cutii si masini de infoliat care sa poata corespunda tuturor nevoilor tale. Toate acestea combinate cu o logistica excelenta transforma Antalis un partener ideal pentru materialele de ambalare. Apeleaza la Antalis.

Produse: folii stretch, echipamente Masterline, hartii pentru amortizarea socurilor.

Descoperă
  • Soluții  de depozitare

    Daca nu gasesti o solutie la problemele logistice, contacteaza-ne chiar azi. Pe langa oferta standard, iti putem oferi solutii personalizate. Cu experienta pe care o avem, vom gasi soluti potrivita pentru tine!

    Descoperă toate posibilitățile

MOSTRAR  

visuel

Descoperă produsele noastre!

AcceseazĂ  direct...

paperman