Valorile și comportamentele de bază Antalis 

Valorile noastre de bază sunt acele valori despre care credem că sunt cele mai importante pentru noi în modul în care lucrăm și ne comportăm. Prin schimbare continuă, aceste valori rămân constante și ne ajută să creăm o organizație pozitivă, performantă și de succes.

Booklet.jpg

Avem patru valori de bază în ECHIPĂ:

IMG-teamspirit-2.jpg

  • SPIRIT DE ECHIPĂ

Înțelege propriul rol în atingerea obiectivelor companiei pe termen lung; cooperează cu ceilalți pentru a îndeplini țintele și obiectivele. Construiește relații interfuncționale în cadrul afacerii și folosește diversitatea abilităților și valorilor ca o oportunitate de învățare.

IMG-trust-2.jpg

  • ÎNCREDERE & ÎMPUTERNICIRE

Demonstrează angajamentul și încrederea de a acționa din proprie inițiativă; ia decizii în interesul companiei, asigurând livrarea la cele mai înalte standarde. Inspiră și motivează pe alții să-și atingă obiectivele prin propria hotărâre și angajament de a îndeplini; apreciază oportunitatea de învățare în toate sarcinile.

IMG-account-2.jpg

  • RESPONSABILITATE

Își asumă responsabilitatea pentru propriile acțiuni și contribuții ca membru al echipei; manifestă un angajament puternic față de succesul individual, al echipei și al companiei. Se concentrează pe găsirea de soluții în timp util la probleme folosind o rațiune solidă care reflectă valorile de bază ale companiei.

IMG-mindset-2.jpg

  • MENTALITATE PENTRU SCHIMBARE
    Răspunde rapid și pozitiv la schimbarea circumstanțelor, caută soluții la obstacole și provocări neașteptate. Este deschis la idei noi și împărtășește în mod activ conceptele cu echipa mai largă pentru a găsi soluții care să îndeplinească obiectivele pe termen lung ale companiei.