Packagingul inteligent care răspunde provocării specifice afacerii dumneavoastră

Deoarece știm că fiecare provocare a unei afaceri este unică, experții noștri studiază, proiectează și modelează în fiecare zi ambalaje inovatoare, care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice. Scopul nostru este să vă depășim așteptările cu Smart Solutions, de la protecția produsului până la experiența consumatorului.

Cu peste 7 600 de produse disponibile, Antalis livrează produse calitative, fiabile și eficiente, având grijă chiar să propună alternative ecologice. Suntem capabili să oferim cea mai bună ofertă completă de benzi de ambalare, de la cutii de carton, folii extensibile, benzi adezive până la materiale de amortizare și legare combinate cu sisteme de ambalare performante.

Packaging-home-img.jpg

Expertiza noastră: Proiectați soluții de ambalare inovatoare

Packaging-product-customised-solutions.jpgSoluții personalizate

Lăsați ambalajul să devină cel mai bun ambasador al brandului

  • Află mai mult

Packaging-product-bespoke-solution.jpgSoluții la comandă

Soluții tehnice inovatoare pentru atenta protejare a componentelor sau produselor din portofoliu

Gama noastră standard de produse

Packaging-product-papers-boards.jpgHârtii & Cartoane

Hârtia și cartoanele sunt ideale pentru ambalarea, separarea și acoperirea produselor pentru a le proteja în timpul transportului și depozitării.

Packaging-product-cushioning.jpgAmortizarea & umplerea spațiilor

O gamă cuprinzătoare de soluții de ambalare pentru umplerea golurilor legate de hârtie și polietilenă, concepute pentru a oferi protecție la impact și oportunități de economisire a spațiului.

Packaging-product-boxes.jpgCutii 

La Antalis stocăm o gamă largă de containere și cutii de ambalare FSC, de la cutii de carton până la carton ondulat.

Packaging-product-tapes-glues.jpgBenzi autoadezive

O gamă largă de benzi  ambalare pentru etanșarea eficientă a coletelor.

Packaging-product-mailbox.jpgCutii corespondență

Gama noastră de soluții de ambalare poștală acoperă plicuri de protecție, ambalaje poștale, cutii și tuburi, concepute pentru a vă aduce produsele în stare perfectă.

Packaging-product-films.jpgFolii de ambalare

O gamă largă de folii de ambalare manuale și pentru mașini concepute pentru a ține în siguranță mărfurile pe  palet în timpul tranzitului.

Packaging-product-strapping.jpg

Benzi de legare

Benzi cu diferite rezistențe (polipropilenă sau PET), pentru aplicare manuală sau automată; accesorii pentru chingi sigure; gruparea produselor.

Packaging-product-equipment.jpgEchipamente de Packaging

Sisteme de ambalare pentru a ajuta la ridicarea și închiderea cutiilor, împachetarea paleților, aplicarea foliei contractabile, mașini de bandă, mașini de etanșare și altele pentru a ajuta la creșterea debitului în depozitul dumneavoastră.

Packaging-product-customised-bags.jpgSaci & pungi

Pungile și sacii noștri variază de la categoria alimentară până la opțiuni degradabile, pentru a satisface toate cerințele specifice  clienților noștri.

Packaging-product-food.jpgAmbalaje alimentare

O gamă variată de ambalaje alimentare, de la saci, pungi până la cutii și folii.

Packaging-product-corrosion.jpgProtecție  Against Corrosion

Oferim o varietate de metode diferite de protejare a metalelor împotriva coroziunii: folii de protecție, desicanți sau VCI (Inhibitori volatili de coroziune), pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră sunt protejate de elementele  externe.

Packaging-product--labelling.jpgSisteme de marcare & etichetare

Antalis propune o gama de etichete, benzi de transfer termic, masini de codificare pentru marcarea produselor si sisteme de control si automatizare.

Brandul nostru 

Master'in este marca proprie a Antalis și beneficiază de expertiza și cunoștințele liderului european al ambalajelor.
Răspunzând fiecărei nevoi în ceea ce privește ambalajul și bugetul, Master'in este întruchiparea misiunii Antalis de a crea soluții inteligente de ambalare pentru fiecare profesionist.