Green Star System™ pentru Hârtie

Te-ai pierdut în jungla etichetelor eco-responsabile? Există atât de multe etichete, certificări și acreditări de mediu diferite încât uneori este foarte ușor să te pierzi și foarte dificil să compari produse și să alegi unul.

img-greenstar-1.jpg

Green Star System, o modalitate simplă și ușoară de a evalua nivelul de eco-responsabilitate a tipurilor de hârtie

Sistemul se bazează pe un punct de referință recunoscut universal, utilizat pentru a clasifica serviciile și produsele. Prin urmare, poate fi ușor de înțeles de către un public non-tehnic, care nu este neapărat echipat pentru a descifra semnificația din spatele proliferării certificărilor verzi care există astăzi.

Green Star System continuă să încorporeze informații vitale cu privire la originea fibrei și procesul de fabricație și atribuie fiecărui produs din hârtie un rating de stele de la zero la cinci pe baza performanței de mediu.

Green Star System reflectă complexitatea a ceea ce înseamnă a fi un produs eco-responsabil care se adresează unui public tehnic, dar simplifică informațiile într-un sistem de rating care poate fi înțeles de toată lumea. Ca atare, acest sistem care se explică de la sine poate fi utilizat cu ușurință de companii pentru a comunica despre eforturile lor de mediu cu diverse părți interesate, fără nicio potențială neînțelegere.

Cu cât o hârtie are mai multe stele, cu atât hârtia este mai eco-responsabilă!

img-greenstar-2.jpg

Te-ai pierdut în mulțimea de etichete "verzi" ?