Antalis International Packaging Key Account network
Reducerea emisiilor de CO2
Reduci, Reutilizezi, Reciclezi
Alternative "green"

GREEN is "IN"

Nu există compromisuri când vine vorba de durabilitate. Depunem efort constant pentru a ne reduce amprenta asupra mediului, menținând în același timp soluții inovatoare de ambalare și un nivel ridicat de servicii. În calitate de companie lider, este, de asemenea, esențial să sprijinim clienții noștri în propriile lor programe de sustenabilitate.

 

Home-page-page-csr-intro.jpg

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-32.png
SURSA

Construim parteneriate puternice cu furnizorii noștri cheie pentru a ne asigura că ambalajele și echipamentele noastre sunt cât mai prietenoase cu mediul. Scopul nostru final este să oferim alternative verzi în toate domeniile portofoliului nostru de produse. Platforma noastră Antrak® ne permite, de asemenea, un control aprofundat al aprovizionării furnizorilor noștri.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-33.png
DESIGNUL DE AMBALAJ

Inginerii din centrele noastre de proiectare a ambalajelor se angajează să creeze modele inteligente care utilizează cea mai mică cantitate posibilă de materiale fără a compromite protecția. Cei 3 R (Reducere, Reutilizare, Reciclare) inspiră dezvoltatorii noștri să creeze soluții responsabile de ambalare de ultimă oră.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-33.png
INSTRUMENTE ȘI SERVICII

Una dintre prioritățile noastre de top este să oferim instrumente și servicii inovatoare pentru a sprijini clienții noștri pe întregul lanț de servicii (consultanță, calculul amprentei...). Oferim instrumente digitale și online pentru a spori eficiența operațională a clienților noștri.

USP-bestpokes-4.png
CERTIFICĂRI

Antalis este implicată în alte inițiative, cum ar fi certificările filialelor noastre privind Standardele de management al calității (ISO 9001), Standardele de management al mediului (ISO 14001) și Standardele de management al energiei (ISO 50001).

Cercetarea și dezvoltarea în centrul economiei circulare

Suntem mândri să promovăm - Centrele noastre de proiectare a ambalajelor (PDC), toate cu sediul în Europa.

Misiunea lor principală este dezvoltarea de soluții inovatoare de ambalare la comandă, cu un accent clar pe protecția mediului și durabilitatea produsului. Centrele acționează independent în ceea ce privește materialele, în conformitate cu așteptările clienților. PDC-urile sunt hotărâte să utilizeze maximum materiale reciclate. Dialogul constant cu clienții este esențial pentru a dezvolta cele mai relevante și inovatoare soluții de ambalare, respectând în același timp cadrul ISO 14001.

Home-page-CSR-Page-product-development.jpg

Noile noastre reguli de joc pentru ambalare

În prezent, suntem implicați în introducerea principiilor economiei circulare în activitatea noastră de ambalare. Deși acest lucru implică o revizuire completă a know-how-ului și proceselor noastre existente, suntem convinși că acest angajament va genera un plus de valoare atât pentru clienții noștri, cât și pentru Grup.

img-CSR-Questions-1140x600.jpg

Cum influențează CSR strategia de ambalare la Antalis?

Scopul nostru este să devenim compania nr. 1 de distribuție de ambalaje din lume. Sustenabilitatea este o parte esențială a strategiei noastre. Facem mult efort pentru a ne reduce amprenta asupra mediului prin reducerea cantităților și promovarea ambalajelor reutilizabile și reciclabile. Este angajamentul nostru ca companie lider, dar este determinat și de așteptările clienților noștri. Obiectivul nostru este să le oferim soluții și servicii inovatoare pentru a-i sprijini în propriile programe de sustenabilitate.

Care sunt elementele cheie ale strategiei dvs. de CSR?

Totul începe cu achiziționarea. Ideea este de a construi parteneriate puternice cu furnizorii noștri strategici pentru a aduce produse și echipamente inovatoare de ambalare aliniate viziunii noastre. Este vorba de a oferi alternative verzi în toate familiile de ambalaje îmbogățind portofoliul nostru de produse. Platforma noastră Antrak® permite, de asemenea, un control aprofundat al aprovizionării furnizorilor noștri. În al doilea rând, este vorba despre dezvoltarea produsului. Dezvoltatorii care lucrează în centrele noastre de design de produse se angajează să utilizeze designuri inteligente cu cele mai puține materiale posibile, fără a risca protecția produsului. Cei 3 R (Reducere, Reutilizare, Reciclare) inspiră dezvoltatorii noștri în a oferi clienților noștri soluții de ambalare de ultimă oră mai responsabile. În cele din urmă, Antalis este implicată în alte inițiative precum certificările filialelor noastre privind standardele de management al calității (ISO 9001), standardele de management de mediu (ISO 14001) și standardele de management al energiei (ISO 50001).

Această viziune asupra responsabilității influențează modul în care Antalis abordează clienții?

Categoric. Una dintre prioritățile de top pentru Antalis este de a oferi servicii și instrumente inovatoare pentru a-și sprijini clienții pe întregul lanț de servicii (calculator de amprentă, servicii de gestionare a deșeurilor etc.). Oferim instrumente digitale și online pentru a spori eficiența operațională a clienților noștri. Responsabilitatea este un pachet complet care respectă viziunea noastră de bază asupra performanței.

CSR_Electric_car_85.jpg

Lucrul la emisiile proprii din transport: dezvoltarea unei flote ecologice

Antalis Verpackungen (Germania) a implementat recent un grup de vehicule electrice, hibridul Audi A3 e-tron, care au fost adăugate flotei actuale în octombrie 2016. Aceste mașini ne permit să conducem practic fără emisii atunci când suntem în modul electric. Combinat, hibridul are un consum redus de combustibil cu un motor cu ardere extrem de eficient: bun pentru mediu și ușor pentru portofelul companiei.

Acestea pot funcționa numai cu energie electrică până la 50 km, iar combinația lor cu motor cu ardere și motor electric vă poate transporta fără efort pe distanțe lungi.