c

DESPRE NOI

Digital_Printer_Content_259x194.jpg

Ești  specialist în printul digital...

... și vrei să scoți ce e mai bun din echipamentele digitale, îmbunătățind profitabilitate prin diversificarea hârtiilor utilizate și aplicațiilor folositeși prin creșterea tipăriturilor cu date variabile?

Conectează-te la rețeaua d2b

Rețeaua  d2b Antalis aduce împreună publicitari,  deținători ai brandurilor, case de producție și companii precum a ta. Conectându-te la rețeaua d2b, vei împărtăși experiența  și vei primi cele mai bune idei pentru oportunitățile de business.

 

Gama Antalis de produse dedicate echipamentului tău digital

 

Antalis a realizat o selecție de produse dedicate fiecărui model de echipament digital. Aceasta înseamnă că pentru toate produsele vei obține certificările și informațiile de compatibilitate în mod gratuit pentru a-ti rezolva toate problemele legate de tiparire.

D2B tools

Antalis d2b te va ajuta sa profiti de noile oportunitati de afaceri

 •  Demonstrează clienților calitatea printului digitalului
 •  Demonstrează cele mai inovatoare aplicații posibile ale tiparului digital
 •  Folosește instrumentele Antalis: mostre, mostrare pentru a arăta varietatea gamei digitale
 • Calitatea tiparului digital

  Pentru a obține ce e mai bun din echipamentul tau digital, gama Antalis d2b iti ofera o varietate de alegeri adaptate tehnic echipamentului tau (toner lichid sau solid)

  Antalis a lucrat indeaproape cu producatorii de hartie si poti descoperi tehnicile de tiparire in fisele tehnice ale produsului.

  Antalis a lucrat deasemenea cu producatorii de echipamente digitale, iar mostrele tiparite arata care sunt efectele speciale ce pot fi utilizate pentru a potrivi perfect capacitatile tehnice ale echipamentului cu produsele Antalis.

 • Aplicații digitale inovative

  Tiparul digital reprezinta mai mult decat un tipar in tiraje mici. Este o lume captivanta a capacitatilor tehnice si aplicatiilor inovative in care tu poti deveni un furnizor de servicii de imprimare.

  Fiind in stransa legatura cu toti membrii ecosistemului tiparului digital, Antalis iti ofera posibilitatea de a lua drept exemplu concret, campaniile de cross marketing pentru care randamentul investitiilor a fost semnificativ mai mare (+34%) comparativ cu cu rata de raspuns a unei campanii de marketing standard.

  Prin impartasirea exemplelor de imprimare a datelor variabile, vei obtine idei noi pentru a-ti diferentia oferta de cea a competitorilor.

  *Sursa: Infotrends

 • Varietatea ofertei de produse digitale ale Antalis

  Gama de produse d2b a Antalis cuprinde o varietate de hartii cretate, necretate, creative si specialitati. Fiecare din cele 4 categorii includ diferite tipuri de calitati ce permit specialistilor in printul digital sa aiba acces la toate tipurile de media.

  - Hartii cretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Digigreen Gloss & Silk este hartia digitala premium, 100% verde, 100% digitala; anumite calitati standard, specifice sunt disponibile in formatul digital potrivit.

  - Hartii necretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Color Copy pentru dry toner, reprezinta hartia necretata ce ofera un alb si o netezime remarcabile

  - Hartiile creative Arjowiggins: Antalis este singurul distribuitor de hartie ce ofera gama completa de hartii creative Arjowiggins pentru aplicatiile digitale: aceasta gama include o varietate de hartii albe premium, texturi si culori ce sunt complet compatibile cu tehnologiile digitale.

  - Specialitati: autocolantele, cartoanele grafice si hartiile sintetice apar, de asemenea, in oferta Antalis. Combinand unicitatea substraturilor cu cele mai noi capacitai de imprimare digitala vei obtine documente tiparite remarcabile.

   

  mai mult...
 • Alătură-te rețelei Antalis d2b

  Evenimente pentru clienti sunt organizate de Antalis in toate tarile unde avem birouri de vanzari si depoziite. Aceste evenimente sunt oportunitati fantastice pentru a te intalni cu diferiti membri ai pietei de tipar digital si cu reprezentantii retelei d2b (digital to business): agentii de marketing si comunicare, directori de comunicare, producatori de echipamente digitale, producatori de hartie…

  Aceste evenimente iti permit sa iei in calcul idei de campanii de marketing, sa-ti impartasesti expertiza, si sa vezi care sunt tendintele pietei.

Digigreen Gloss
and Silk

Hartie cretata premium creata pentru aplicatii digitale.

digigreen_push_145x111-1.jpg

Digigreen asigura performante optime pe toate tehnologiile digitale, alb-negru sau color, pe baza de toner lichid sau solid.

 

Coala 

Solutii marete pentru idei mari

Logo_Coala_144x111.png

Expertul nostru in aplicatiile LFP. Gama sustenabila, competitiva si de inalta calitate.

 

Mai multe

Hartii creative

O gamă de hârtii creative excepționale pentru aplicațiile digitale.

conqueror_push2_145x111.jpg

Hartiile creative ale Antalis includ si o gama remarcabila dedicata echipamentelor HP Indigo si dry toner.

Mai multe
paperman